2777
2789
عنوان

اگر راهنمایی کنین ممنون میشم

62 بازدید | 4 پست

باسلام، ببخشید من یکماه پیش خارج از رحم باردار بودم و مجبور شدم عمل  کنم ومتاسفانه لوله سمت راست رحمم هم برداشته شد،میخواستم ازدوستانی که دراین زمینه اطلاعات دارن بپرسم که برای اینکه دیگه این اتفاق  برام نیفته چیکارکنم؟ و تا چند ماه جلوگیری از بارداری بشه که بعدش برای بارداری مجدد مشکلی نداشته باشم؟ 

[QUOTE=267882229]چطورفهمیدی خارج ازرحم هست اخه من ماه قبل بی بی چک مثبت شدولی ازدادم منفی بودممکنه خارج رحم بوده باشه ...[/QUمن ازمایشم مثبت بود ولی لکه بینی داشتم والبته نفخ خیلی خیلی شدید ولی چون اندازه توده بزرگ بود بادارو رفع نشد ومجبورشدم عمل کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=267882229]چطورفهمیدی خارج ازرحم هست اخه من ماه قبل بی بی چک مثبت شدولی ازدادم منفی بودممکنه خ ...

عزیزم درموردسوالتون اطلاع ندارم واقعابه نظرم بایک پزشک مشورت کن البته حتمافولیک اسیدروبخور