سلام دوستان .
ببخشید من یک ناراحتی دارم گفتم شاید راهنماییم کنید
من حدود ۷سال پیش ازدواج کردم و جهیزیه ام کامل از طرف پدرم بود . تو این مدت هم داخل خونه ی پدرم بودیم بدون ریالی اجاره . ما چون دانشجو بودیم قرار بود تو دوران دانشجوییمون خانواده ها کمک کنن . خداییش پدر و مادر حتا پول ماهیانه من رو هم میدادن . لباس و... هم تهییه میکردن .
سطح مالی خانواده ی همسرم خوب بود و درست مثل ما خودمون بودن . قرار بود بعد اتمام تحصیل خانواده ی همسرم یک خونه بفروشن دوتا واحد یکسان برای همسرم و برادر همسرم تهییه کنن .(این قول ازدواجشون بود) . من تو این همه سال هیچ وقت این درخواست رو مجدد نداشتم چون گفتم شاید الان که شرایط مالی سخته نتونن برآورده کنن . اما یک سال قبل برادر همسرم ازدواج کردن و قرار شد اونا برن تو اون خونه بشینن . ما فکرش هم نمیکردیم برای خانواده ی همسرم این مقدور باشه که از خیر رهن و اجاره ی اون خونه بگذرن . همسرم با پدرشوم صحبت کردن که سر قولی که اول ازدواج دادن باشن . اما فعلا که قراره اونا برن تو اون خونه . گفتن بعدا اونا رو بلند میکنن و دوتا واحد میخرن .
من خیلی خانواده ی همسرم رو دوست داشتم و دارم و به خدا همیشه حواسم بوده بین مادر خودم و مادر همسرم تو خرید کردن و کمک کردن و... اختلاف نذارم چون همیشه میگفتم این حقی هست که گردن منه و باید عادلانه رعایت کنم چون مادر همسرم هم زحمت پسرشون رو کشیدن . دختر نداشتن شدم دختر خونشون . من جاریم هم دوست دارم و به خدا راضی به آزار و سختیش نیستم .
میدونم هم که پدر شوهرم صاحب مالشون هستن و اختیارشو دارن و دلشون بخواد میتونن به ما هیچی ندن .
اما راستش خییییییییییلی دلم شکسته نمیدونم حق دارم یا نه . آخه این تبعیض بیشتر حس بی مهری بهم داد . هنوز هم احترامشون رو حفظ میکنم و اهل قهر نیستم . اما هر وقت یاد این ماجرا میفتم دلم میشکنه و گریه میکنم . خیلی از خدا خواستم دلم سیاه نشه . میدونید اگر بعدا برادر شوهرم اینا رو هم بخوان بلند کنن و تازه فکر دوتا واحد یکسان باشن اونم ممکن کدورت و دعوا ایجاد کنه دلم به اینم راضی نیست .
به خدا بدخواه دیگران نیستم . دعا میکنم صلاح همه اتفاق بیفته .
جلوی خانوادم هم خجالت میکشم راستش .
صرفا درد دل بود . انشاءالله که حل میشه و بهترین واسه هممون رخ میده .