2777
2789
عنوان

یک راهنمایی لطفا

122 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .

ببخشید من یک ناراحتی دارم گفتم شاید راهنماییم کنید 

من حدود ۷سال پیش ازدواج کردم و جهیزیه ام کامل از طرف پدرم بود . تو این مدت هم داخل خونه ی پدرم بودیم بدون ریالی اجاره . ما چون دانشجو بودیم قرار بود تو دوران دانشجوییمون خانواده ها کمک کنن . خداییش پدر و مادر حتا پول ماهیانه من رو هم میدادن . لباس و... هم تهییه میکردن . 

سطح مالی خانواده ی همسرم خوب بود و درست مثل ما  خودمون بودن . قرار بود بعد اتمام تحصیل خانواده ی همسرم یک خونه بفروشن دوتا واحد یکسان برای همسرم و برادر همسرم تهییه کنن .(این قول ازدواجشون بود) . من تو این همه سال هیچ وقت این درخواست رو مجدد نداشتم چون گفتم شاید الان که شرایط مالی سخته نتونن برآورده کنن . اما یک سال قبل برادر همسرم ازدواج کردن و قرار شد اونا برن تو اون خونه بشینن . ما فکرش هم نمیکردیم برای خانواده ی همسرم این مقدور باشه که از خیر رهن و اجاره ی اون خونه بگذرن . همسرم با پدرشوم صحبت کردن که سر قولی که اول ازدواج دادن باشن . اما فعلا که قراره اونا برن تو اون خونه . گفتن بعدا اونا رو بلند میکنن و دوتا واحد میخرن .

من خیلی خانواده ی همسرم رو دوست داشتم و دارم و به خدا همیشه حواسم بوده بین مادر خودم و مادر همسرم تو خرید کردن و کمک کردن و... اختلاف نذارم چون همیشه میگفتم این حقی هست که گردن منه و باید عادلانه رعایت کنم چون مادر همسرم هم زحمت پسرشون رو کشیدن . دختر نداشتن شدم دختر خونشون . من جاریم هم دوست دارم و به خدا راضی به آزار و سختیش نیستم . 

میدونم هم که پدر شوهرم صاحب مالشون هستن و اختیارشو دارن و دلشون بخواد میتونن به ما هیچی ندن .

اما راستش خییییییییییلی دلم شکسته  نمیدونم حق دارم یا نه . آخه این تبعیض بیشتر حس بی مهری بهم داد . هنوز هم احترامشون رو حفظ میکنم و اهل قهر نیستم . اما هر وقت یاد این ماجرا میفتم دلم میشکنه و گریه میکنم . خیلی از خدا خواستم دلم سیاه نشه . میدونید اگر بعدا برادر شوهرم اینا رو هم بخوان بلند کنن و تازه فکر دوتا واحد یکسان باشن اونم ممکن کدورت و دعوا ایجاد کنه دلم به اینم راضی نیست . 

به خدا بدخواه دیگران نیستم . دعا میکنم صلاح همه اتفاق بیفته .

جلوی خانوادم هم خجالت میکشم راستش . 

صرفا درد دل بود . ان‌شاءالله که حل میشه  و بهترین واسه هممون رخ میده .

انشاالله که حل میشه.چقد تو مهربونی و بی سر زبون.از خونه ب پدرت بلندشو برو مستاجری دختر دادن جهاز دادن خونه هم دادن.بعدخانواده ی همسرتون عادلانه رفتار نکردن من بجای شما حرص خوردم.بنظر من از حق خودت محترمانه دفاع کن تا دلت سیاه نشه.

انشاالله که حل میشه.چقد تو مهربونی و بی سر زبون.از خونه ب پدرت بلندشو برو مستاجری دختر دادن جهاز داد ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم 

آخه دیگه همسرم این مسئله رو یکی دو مرتبه بیان کردن . بیشتر بگیم زشته خب . هم برای ما زشته و هم برای روابطمون . امیدوارم خود خدا به دل هممون بهترین رو بنداز. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که حل میشه.چقد تو مهربونی و بی سر زبون.از خونه ب پدرت بلندشو برو مستاجری دختر دادن جهاز داد ...

میدونی یک جوری که واقعا نمیدونم چی کار کنم . شاید سکوت کنم اما نمی تونم غصه نخورم . 

به نظر شما به غیر از اون دو مرتبه ای که همسرم با پدرشون صحبت کردن چی کار میشه کرد ؟ 

ببخشید سرتون درد آوردم . ممنون از وقتی که گذاشتید   

میدونی یک جوری که واقعا نمیدونم چی کار کنم . شاید سکوت کنم اما نمی تونم غصه نخورم .  به نظر شم ...

خواهش میکنم گلم.من زیاد اطلاعات ندارم ک درست راهنمایی کنم از حس خودم ب جای شما بودن رو گفتم.من ک بودم آتیش میگرفتم از این تبعیض.و سکوت نمیکردم حداقل حرفمو بدون جنگ و دعوا میگفتم ک با خودشون فک نکن ک کار درستی انجام دادن ک سرقولش نیستن.بعدشم خواهر اونا اونجا زندگی کنن عمرا پاشن صاحب خونه میشن تا آخر عمرشون تو میمونی حوضت.چون پدرت خونه بهت داده خانواده ی همسرت خیالشون از بابت شما راحت شده و دیگه هیچ تلاشی برا شما نمیکنن

خواهش میکنم گلم.من زیاد اطلاعات ندارم ک درست راهنمایی کنم از حس خودم ب جای شما بودن رو گفتم.من ک بود ...

اخه پدر شوهرم قول دادن اونا رو بلند کنن . البته من خودم میگم اگر قرار بود واسه ما کاری کنن قبل نشستن اونا باید میبود . ولی میدونی جنگ هم راه بیفته به نظرم همه چیز شاید خراب تر بشه . اینو هم نمی‌خوام . 

ولی درمورد اینی که گفتید فکر میکنم . مرسی 

میدونی یک جوری که واقعا نمیدونم چی کار کنم . شاید سکوت کنم اما نمی تونم غصه نخورم .  به نظر شم ...

خداروشکر کن که خانواده خودت داشتن و پشتت بودن

بی خیالش

اگه یه وقت پدرت خواست از خونه اش بلند شید اونوقت بهش فکر کن