2777
2789
عنوان

بی بی چک

362 بازدید | 24 پست

بچه ها یه سوال دارم، بی بی چک چند روز قبل از موعد پریودی مثبت نشون میده؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

برا من 5 روز قبل هاله انداخت. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برایه من ۴روز بعد هاله انداخته درسته

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
🫨🫨

عززیزم این تاپیک رو زندم همزمان اونور جواب دادی 😊🙏

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

منن الان سه روز مونده تا پریودم

منو و توعین همممم وااا تیترم کووو؟

البته تو بارداری اولم. این چهارمیه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من دوز بعد خط پرررنگ

یعنی نیستم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
یعنی نیستم

مثبته عزیزم.