2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم

225 بازدید | 14 پست

هرکاری میکنم باز کم میزارم برا بچم تو برنامه غذایی و داروهاش

همیشه هم مقصر شوهرمه یروز خوش ندارم از دستش 

هر روز دعوا اینقدر دعوا و بحث که وقتی نمی‌مونه 😭😭😭😭😭😭

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعوا سر چی میکنین هر روز 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم همین عزیزم اوتقدر حرصم میده حوصلم نمیکشه به بچم برسم

بچتون چن وقتشه من دلم خیلی میسوزه برا بچم خیلی خرم

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
سیاست تو زندگیت داشته باش ارامش از همه چی مهمتره بچه ات مشکلی داره؟ 

چه سیاستی کثافته شوهرم 

نه بچم سالمه خدا رو شکر ولی انگار من عرضه نگه داشتنش و ندارم تقویتیاش منظورم بود

خب یکم ب برنامه غذایی و دارویی خودتون و اینکه همسرتون دردش چیه برسید ک دعواتون کمتر بشه . بچه با بی ...

شوهرم یه موجود کثیفه که نمیتونم باهاش کنار بیام 

به هیچ عنوان بهش دارو نده فقط از نظر تغذيه بهش برس ویتامین و اینا بریز دور ضرر داره

مکمل ها رو میگین؟ چرا عزیزم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مکمل ها رو میگین؟ چرا عزیزم 

دارو مواد شیمیایی داره

و بچه رو مریض میکنن بهش تقویت بادام و گردو بده اونم مغز نگیر با پوست بگیر و موقع خوردن بشکن و بخور

ضرر داره مخصوصا واسه بچه ها