2821
2789
عنوان

من خیلی احمقم

225 بازدید | 14 پست

هرکاری میکنم باز کم میزارم برا بچم تو برنامه غذایی و داروهاش

همیشه هم مقصر شوهرمه یروز خوش ندارم از دستش 

هر روز دعوا اینقدر دعوا و بحث که وقتی نمی‌مونه 😭😭😭😭😭😭

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعوا سر چی میکنین هر روز 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم همین عزیزم اوتقدر حرصم میده حوصلم نمیکشه به بچم برسم

بچتون چن وقتشه من دلم خیلی میسوزه برا بچم خیلی خرم

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
سیاست تو زندگیت داشته باش ارامش از همه چی مهمتره بچه ات مشکلی داره؟ 

چه سیاستی کثافته شوهرم 

نه بچم سالمه خدا رو شکر ولی انگار من عرضه نگه داشتنش و ندارم تقویتیاش منظورم بود

خب یکم ب برنامه غذایی و دارویی خودتون و اینکه همسرتون دردش چیه برسید ک دعواتون کمتر بشه . بچه با بی ...

شوهرم یه موجود کثیفه که نمیتونم باهاش کنار بیام 

به هیچ عنوان بهش دارو نده فقط از نظر تغذيه بهش برس ویتامین و اینا بریز دور ضرر داره

مکمل ها رو میگین؟ چرا عزیزم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مکمل ها رو میگین؟ چرا عزیزم 

دارو مواد شیمیایی داره

و بچه رو مریض میکنن بهش تقویت بادام و گردو بده اونم مغز نگیر با پوست بگیر و موقع خوردن بشکن و بخور

ضرر داره مخصوصا واسه بچه ها