به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
هيچكس از اينده خبر نداره و اينكه الان اينو بهت گفته اونقدر به خودت تلقين ميكني و بهش انرزي ميدي كه ح ...
موکل راسته ؟ میگن کسی که از اینده بگه حتما اتفاق میفته به خدا اصلا اعصابم خورد شد من خودم فکر کن هر کیو ببینم به درس و پیشرفت تشویق می کنم اومدهمچین حرفی زد اعصابم بهم ریخت دقیقا ذهنمو بهم ریخت یه جوری مثل تلقینه
بنظر من تنها تاپيكي كه بايد پاك شه همين حس ششمياست واقعا مسخرست منم قبلنا افتاده بودم تو اين خطا و د ...
به تو چی گفتن بابا من یه چی پرسیدم فهمیدم الکیه موکل داشت که می تونست بگه خواهرم ازدواج کرده الکی اعصاب ادمو خورد میکنن انرژی منفی میدن من علط بکنم دیگه پامو بزارم تو این تاپیکا
موکل راسته ؟ میگن کسی که از اینده بگه حتما اتفاق میفته به خدا اصلا اعصابم خورد شد من خودم فکر کن هر ...
نه و اينكه دنبال اينحور چيزا ميره ادم هم همش به خاطر اينه كه كاملا در ناخوداگاهش نااميده از خودش و شك داره به خودش برا همين توي ف ل و اينجور چيزا دنبال اميد ميگرده انرژيت و ذهنت رو نزار رو اون چيزا