2777
2789
عنوان

سر پتو بحث شد😒😒

1804 بازدید | 34 پست

شوهرم قدش ۱۹۰ من ۱۵۷ عین یه زرافه و یه جوجه میمونیم کنار هم دیشب گفت بیا پتو هامونوجداکنیم تو یکی جدا بنداز روت منم یکی جدا که راحت باشیم

گفت من یکی دو نفره میندازم تو یه نفره بنداز گفتم برای چی اینو یه بحث بزرگ کردم که چرا میخای پتوهامونوجداکنی که فردا یادبگیری بگی بیا جامونو عوض کنیم گفت من قدم بلنده یدونه پتو برای دو نفر خوب نیست شبا پاهام میزنه بیرون ولی اگه پتوم یدونه باشه از ارتفاع میندازم که همه جامو بگیره

دید ک ناراحتم گفت باشع اصلا بیا همون دونفره بندازیم دوتامون ولی اینوبدون شبا که پشتت باز میمونه من نگران توام که سردت نشه یا من میکشم یا تومیکشی برامون نمیمونه

گفتم چرا حرفات یکی نیست همش الکی چرت و پرت میگی قهرکردیم خوابیدیم

خب چی کنم حالا؟؟؟😔من زیاده روی کردم یامقصر اون بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راست میگه خب سردش میشه

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

لااله الا الله😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

از این بحثا دوست😂🥺

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________