2821
2789
عنوان

دختر نمیخواد

557 بازدید | 20 پست

مادرم قبلا که یکی از داداشام رو حامله بود و من کوچیک بودم یه روز زنعموی دوممم میاد خونمون مامانم عروس سومه  و میگه که کاش بچت پسر باشه و درباره ی بچه ی دختر نظرش منفی بود اما مادرم واسش خداروشکر فرقی نداشت بعد امروز اومد خونه ی داداشم که تازه عروسی کرده یه 5ماهی میشه زن داداشم حامله هست و باز به اون گفت پسر باشه و....... 

چجوری جوابش رو بدم تا دفعه ی اخرش باشه(فقط محترمانه باشه چون زن عموم حرف در میاره .... زنی که از هرکاری حرف میزنه پشت ادم و ابروی ادمو میبره)

لطفا قضاوت زود نکنید

و اینکه بخاطر بازدیدی نزدم فقط میخوام جوابش رو بدم چون خسته شدم خودش  با دختراش اصلا خوب رفتار نمیکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ول کن زنی که خودش زنستیزه رو تو جهلش رها کن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دلش میاد

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

نمی‌خواد چیزی بگی بگو هرچی خدا بده خوبه فرقی نمیکنه پسر و دختر..واقعا لازم نیست با اینجور آدمای کوته فکر دهن به دهن بشی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نمیدونم چی بگی ولی من بودم حتما تند جوابشو میدادم خدا میده اصن مگه دختر پسر فرق دارن مثلا خودش زنه😒

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔