2777
2789
لیسانس علوم ورزشی  شغلم مرتبط با رشتمه

من خیلیییی علوم ورزشی دوست دارم ولی میگن چون بدنت ضعیفه برات سخت نیشه😅 میشه یکم راجب رشتتون بگید؟ دیدم با سوابق هم میشه رفت این رشترو

دودلم روانشناسی بخونم‌یا علوم ورزشی

من خیلیییی علوم ورزشی دوست دارم ولی میگن چون بدنت ضعیفه برات سخت نیشه😅 میشه یکم راجب رشتتون بگید؟ د ...

از چه نظر ضعیفه؟ 

اگه ضعف عضله باشه که با ورزش مداوم درست میشه 

علوم ورزشی برخلاف تصور ی عده که فکر میکنن آسونه و همش چهارتا حرکت زدنه، میشه گفت رشته سختیه. چون باید آناتومی و فیزیولوژی بدن رو بلد باشی، تمام عضله ها و عملکردشون رو بلد باشی و بشناسی. فرض کن 3 ساعت شنا کردی تو آب، بعدش باید بدو بدو بری سر ی کلاس تخصصی تئوری و تمام حواست سر اون کلاس باشه، درحالی که موهات خیسه و خسته ای. 

علاقه خیلییییی کمکت میکنه. خیلیا بودن فقط ی ترم خوندن و دیدن نمیتونن این حجم از فشار رو تحمل کنن. 

سوال دیگه ای داشتی، در خدمتم 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه نظر ضعیفه؟  اگه ضعف عضله باشه که با ورزش مداوم درست میشه  علوم ورزشی برخلاف تصور ی ...

مرسی مهربووونم

پس همون برا منم سخت میشه. خیلی دوسش دارمااا ولی میترسم نتونم و بعد ی مدت انصراف بدم. تازه کنکور دادم خیلی سردرگمم واسه انتخاب رشته

بنظر شما کدوم رشته‌ها بهترن و آینده دارن؟

بمن گفتن مدیریت مالی و حسابداری.

خودم روانشناسیم دوست دارم با علوم ورزشی

مرسی مهربووونم پس همون برا منم سخت میشه. خیلی دوسش دارمااا ولی میترسم نتونم و بعد ی مدت انصراف بدم. ...

حالا که تازه کنکور دادی، یکم تفریح کن و به خودت برس. لازم نیست کارهایی که هزینه ش زیاده انجام بدی. میتونی صبح ها بری پیاده روی، با دوستات معاشرت کنی، کلاسای هنری ثبت نام کنی و... 

در مورد بازارکار مدیریت مالی اطلاعی ندارم ولی حسابداری معمولا بازارکارش خوبه. 

روانشناسی هم دسته کم باید ارشد بگیری تا بتونی ی جای خوب مشغول به کار بشی. علوم ورزشی هم باید تو چندتا رشته مورد علاقه ت، مدرک مربیگری بگیری.

حالا که تازه کنکور دادی، یکم تفریح کن و به خودت برس. لازم نیست کارهایی که هزینه ش زیاده انجام بدی. م ...

باورت نمیشه انقدر خستم...

پارسال که کنکور دادم خانوادم نزاشتن اطراف برم، باز موندم پشت کنکور، نمیدونی چقدر عذاب کشیدم امسال  چقدر خستهههه شدم. حالا خودم روانشناسی دوست دارم ولی نمیدونم واسه انتخاب رشته چیارو بزنم

دلم میخواد اگه رتبم خوب‌نشد آزاد برم بخونم

ولی دیگه پشت کنکور نمونم😭

باورت نمیشه انقدر خستم... پارسال که کنکور دادم خانوادم نزاشتن اطراف برم، باز موندم پشت کنکور، ...

حق داری

کنکور دادن سخته، پشت کنکور موندن سخت تره

اميدوارم هر چی خیره برات اتفاق بیوفته 🌻