2777
2789
عنوان

🥲درمان افسردگی

364 بازدید | 5 پست

یه قرص خوب برا افسردگی و تپش قلب معرفی میکنین؟

پوکساکیم هم هس ولی نمیدونم خوبه یا نه

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

با یکی بحثم میشه سری قلبم میگیره و دستام یخ میشه 

کل بدنم میره رو ویبره

دست و پامم سر و بی حس میشه

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسردگی بخاطر طبع سرد مغز و کمبود ویتامینهای دی و گروه ب هست روزی نیم ساعت زیر مستقیم نور خورشید یک روز در میان عصر ها قرص نوروبیون و دمنوش زعفران در چایی و خوردن گلاب زودی خوب میشی تندرست باشی

برای افسردگی باید حتما بری پیش روانپزشک سرخود اصلا قرص مصرف نکن یکی از دوستای من افسردگی داشت رفت پیش دکتر بابک ثابتی الان خیلی بهتر شده خداروشکر قبلا خودش سرخود قرص مصرف می کرد بدتر شد که بهتر نشد ولی رفت دکتر خیلی تاثیر داشت به نظر منکه برو پیش یه روانپزشک خوب

میدونی که قرصای آرامبخش چقد ضرر داره؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا بدون تجویز پزشک قرص نخورین. خیلیا فک میکنن پوکساید هیچ عارضه و ضرری نداره. اما تو چندتا منبع علمی معتبر خوندم که باعث آلزایمر زودرس میشه