2777
2789

چند سال رد کردید و چند درصد؟

الان چقدرررر میدن بهتون؟

میخام رد کنم ولی نمیدونم ارزش داره یانه.

رفتم تامین اجتماعی پرسیدم گفت اونایی که سی سال ریختن الان دارن ماهی۵ ت میگیرن. راست گفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بیشترین مبلغی که میگیرن چقدره؟

بالاترین حقوقی که الان میدن چنده؟

واسه این میخام بدونم که ارزش داره این همه سال پول رد کنیم یانه؟

من یه ۶ و۷ سالی رد کردم ادامه بدم یا ندم؟

کسی که الان مستمری بگیره حداقل بالای 50سالشه فکر نکنم تو این سایت باشه 

اره. ولی گفتم شاید بچه هاشون خبر داشته باشن. یا کسی اطلاع داشته باشه.

ولی زیر ۵۰ هم فک کنم اگر بیمه براش رد شده باشه الان مستمری میگیره درسته؟

دقیق نمی دونم.به شماره ۱۴۲۰تماس بگیر راهنماییت می کنه.برای تامین اجتماعی این خط تلفن.هرروز بجز جمعه ...

گل بانو شما نمیدونی بیمه عمر بهتره یا بیمه تامین اجتماعی؟ کدوم بصرفه تره؟

گل بانو شما نمیدونی بیمه عمر بهتره یا بیمه تامین اجتماعی؟ کدوم بصرفه تره؟

بیمه عمر خب یک میلغ گنده به دستت می رسه بعد از چندسال وتمام.ولی بیمه تامین اجتماعی زمان بیشتری باید بحساب بیمه بریزی ولی تا اخر عمرت هر ماه پول بهت میده تامین اجتماعی.

ببین سه تا سطح داره

۱۴ درصد که مستمری ماهی ۵۷۰۰

۱۶ درصد که ماهی ۸ 

۱۸ درصد که بالا ۹ تومنه

بستگی داره کدوم سطح رو پرداخت کرده باشی درکل بیمه درمانی همراه با بیمه تکمیلی خیلی لازمه تو این زمانه مستمری هم یرای اینکه یه آب باریکه داشته باشی دستت جلو خلق دراز نباشه خوبه مبادا گول بخوری و بیمه رو ول کنی

خب بدون بیمه هم که خیلی بده من یه شب بستری شدم ۴۰۰ دادم اگه بیمه نداشتم باید ۱۷۸۰ میدادم 

دفترچه تامین اجتماعی داریم. 

اون بیمه که برای بازنشستگیه رو میگم. که حقوق میدن ماهانه

ببین سه تا سطح داره ۱۴ درصد که مستمری ماهی ۵۷۰۰ ۱۶ درصد که ماهی ۸  ۱۸ درصد که بالا ۹ تومنه ...

الهی خیر ببینی که روشنم کردی گلم.

همین اطلاعات رو لازم داشتم بدونم که فک کنم شما خیلی دقیق گفتی.

عزیز من شنیدم برای مشخص شدن میزان حقوق فقط سه سال اخر بیمه رو میانگین میگیرن و حقوق میدن . درسته؟ یعنی اگر سه سال اخر رو مثلا من الان رد کرده باشم الان حقوقم ۹ میشه.

یا میانگین کل سالها رو میگیرن؟

واسه این پرسیدم که اگر فقط سه سال اخر رو میانگین میگیرن الان ۱۴ درصد رد کنم اون سه سال رو ۱۸ درصد