2777
2789
عنوان

دوس دارم زودتر بی بی چک بزنم

1644 بازدید | 64 پست

خیلیا میگن از چن روز مونده ب موعود پریود بی بی مثبت شده منم بزنم ؟ ب نظرتون از چن روز مونده بزنم؟ بارداریه قبلیم یک روز از موعود گذشت زدم کاملا مثبت شد ینی پررنگ‌ بود و هاله نبود 

الان می‌خوام اینطوری امتحان کنم ب نظرتون چن روز مونده ب موعود بزنم ؟

منم دوس دارم زود بزنم ولی هی خودمو کنترل کردم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

من ۸ روز مونده به پرویدم بی بی چکم مثبت شد

البته تخمک گذاری من زود بود خودم متوجه شدم باید روز ۱۶ تخمک‌گذاری  میکردم روز ۱۲ تخمک‌گذاری  کردم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۸ روز مونده به پرویدم بی بی چکم مثبت شد البته تخمک گذاری من زود بود خودم متوجه شدم باید روز ۱۶ ت ...

چ خوب 😍 ینی میگی بزنم چند روز مونده ب موعود ؟

چن روز مونده الان ب موعودت؟

خیلی،۱۰ روز

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

علایم داری؟

من خودم از بعد تخمک گذاری متوجه میشم ک باردار شدم یا ن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من ۸ روز مونده به پرویدم بی بی چکم مثبت شد البته تخمک گذاری من زود بود خودم متوجه شدم باید روز ۱۶ ت ...

خداروشکر

علایم داری؟ من خودم از بعد تخمک گذاری متوجه میشم ک باردار شدم یا ن

چجوری

چ خوب 😍 ینی میگی بزنم چند روز مونده ب موعود ؟

علایم داری؟

آخ من علایم داشتم زدم

من الان ۴ روز مونده به پریودم ولی بی بی چیکم همش مثبته و روزبروز پررنگتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792