خیلیا میگن از چن روز مونده ب موعود پریود بی بی مثبت شده منم بزنم ؟ ب نظرتون از چن روز مونده بزنم؟ بارداریه قبلیم یک روز از موعود گذشت زدم کاملا مثبت شد ینی پررنگ بود و هاله نبود
الان میخوام اینطوری امتحان کنم ب نظرتون چن روز مونده ب موعود بزنم ؟
❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
البته تخمک گذاری من زود بود خودم متوجه شدم باید روز ۱۶ تخمکگذاری میکردم روز ۱۲ تخمکگذاری کردم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
من خودم از بعد تخمک گذاری متوجه میشم ک باردار شدم یا ن
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من ۸ روز مونده به پرویدم بی بی چکم مثبت شد البته تخمک گذاری من زود بود خودم متوجه شدم باید روز ۱۶ ت ...
خداروشکر
علایم داری؟ من خودم از بعد تخمک گذاری متوجه میشم ک باردار شدم یا ن
چجوری
من الان ۴ روز مونده به پریودم ولی بی بی چیکم همش مثبته و روزبروز پررنگتر میشه