2777
2789
عنوان

ازش متنفرم...

172 بازدید | 5 پست

یازده ساله ازدواج کردم یه بچه یه سال و نیم دارم بخاطر خانواده ش از اول خیلی مشکل داشتیم از بس دخالت کردن..

چند بار تا پای طلاق رفتیم آخرین بار بخاطر بچه م برگشتیم..

با حرفا و کاراش خیلییی دلمو سوزنده..

مسخره م میکنه، بی احترامی...هیچ محبتی نمی‌کنه..

دیشب میگه من میخوام برم یه زن خوووووب بگیرم

منم گفتم منم میرم یه شوهر خوب میکنم برگشته میگه برو دعا میکنم یه شوهر خوووب گیرت بیاد..

دلمو بازم شکست 

تو فکرم برم بازم دنبال کارای طلاق اما این دفعه جدی جدی...

شما باشیم چیکار میکنین..

دلم خیلی شکسته

خیلی بی غیرته😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابامشاوره رفتین؟

بله ولی از شانس ما مشاوره ای که رفتیم اصلا به درد نخوردخودش مشکل داشت روانشناسه، بعدشم شوهرم نیومد دیگه...

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

فرزندتونو ، در کنار یه همچین ادمی بزرگ نکنید و عمر خودتونم در حالی که میتونید یه زندگی معمولی با ثبات داشته باشید در کنار همچین ادم سمی ای هدر ندید. 

زندگی شما و بچتون باید ثمره ای برای خودتون داشته باشه... نه اینکه جوری پیش بره که بعدها به عقب نگاه کنید و ببینید همش رنج و بی احترامی بوده و خاطرات خوب خیلی کم هستن.

یک بار برای همیشه، به خاطر هر دوتون و بچتون ازش دل بکنید. اون اگه جدایی والدینشو ببینه خیلی بهتره تا اینکه هر روز در کنار هم باشن ولی دور از هم و حرمتی بینشون نباشه... تا بزرگ نشده و تصوری از رابطه خالی از احترام شما نداره، تموم کنید همه چیرو. من همون بچه ای هستم که شما بخاطرش از جدایی صرف نظر کردید. این هارو از دید همون بچه میگم چون خودم اینطور بزرگ شدم. موندن حماقته...

امیدوارم با آرامش و رضایت بقیه روزها تونو بگذرونید🪴

بله ولی از شانس ما مشاوره ای که رفتیم اصلا به درد نخوردخودش مشکل داشت روانشناسه، بعدشم شوهرم نیومد د ...

خب برو پیش یه ادم حاذق و کار بلد

الکی هی نرو دادخواست بده

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد ؛ وگر پنهان کنم ترسم،که مغز استخوان سوزد 💫