2777
2789
عنوان

غذا

125 بازدید | 20 پست

با گوشت چرخ کرده چه غذای جدید و خوشمزه ای میشه پخت ؟نونی باشه..وسایل همه چی هست فقط چیو با چی ترکیب کنم؟؟؟

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

من باشم هرچی دم دستم باشه قاطی میکنم خخ😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغ بزن نمک فلفل سیاه یخورده آرد هم بزن سرخ کن

کباب تابه ای درست کن 

بعدم گوجه حلقه حلقه کن سرخ کن نوش جان کنید

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

من عاشق قیمه خشکم 

ولی نونی نیست برنجیه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من باشم هرچی دم دستم باشه قاطی میکنم خخ😈

افرین به شما عزیزم اونوقت بعدش دلپیچه نگیریم خوبه خخخ

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
افرین به شما عزیزم اونوقت بعدش دلپیچه نگیریم خوبه خخخ

دیگه بعدش دست خداست خخخخ😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
چجوریه؟

گوشت چرخکرده با پیاز سرخ شده تفت بده ادویه های دلخواهتو بزن رب بزن یکم

از قبل لپه بپز بعد لپه بزن زرشک بزن تفت بده بعد یکوچولو اب اگه دوست داشتی بریز که قشنگ بپزه جا بیفته(عین مایه ماکارونی که اب میریزیم زیاد نریز نباید ابکی باشه باید خشک باشه)

۵ دیقه اخر زعفرون بزن

با کته بخورید

عاشقشم من 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من گوشت چرخ کرده، با پیاز و گوجه خرد شده و ادویه تفت میدم در حدی که خشک باشه. بعد خیار، فلفل دلمه ای و کاهو ریز میکنم. یک سس تند و می تونید پنیر رنده شده هم کنارش داشته باشید. یا هر سبزیجات دیگه ای ... با نون ترتیلا می خوریم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چقدر خوشمزه نوشتید😅😋 ممنون حتما امتحان میکنم

خیلی خوشمزه میشه

اگه زرشک تو غذا دوست داشته باشی عاشقش میشه

سرچ کن تو گوگل ببین اشتباه درست نکنی

من هرچی میخورم ازش سیر نمیشم لامصبو بنظرم از اون غذاهاس که زیاد میخوره ادم

خیلی خوشمزه میشه اگه زرشک تو غذا دوست داشته باشی عاشقش میشه سرچ کن تو گوگل ببین اشتباه درست نکنی ...

اوووووه...کجای کاری خواهر

جون میدم برای زرشک

یعنی فکر کن اگه درست کنم  زرشک شو 

دو برابر میریزم😋😍😂

چشم سرچ میکنم

فدای تو

نه اینکه لاغرم.... بپزم با برنج  زیاد میخورممم

😜🤪😝😅