2777
2789
عنوان

خسته م از زندگی....

169 بازدید | 18 پست

زندگیمو دوسندارم... ی پسر ۲۱ماهه دارم دلم به زندگیم خوش نیست.شوهرم اصلا اخلاق نداره عصبیه بی محلم می‌کنه محبت کردن اصلا بلد نیست جدیدا هم بیکار شده خونه س.دوسدارم برم از این زندگی نکبتی ک هیچ دلخوشی ندارم.اگه درآمدی داشتم حتما طلاق می‌گرفتم.الانم می‌خوام عاقلانه تصمیم بگیرم اما نمی‌دونم چیکار کنم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه بچه پسر داری تصمیم عاقلانه اینه که همه سعی خودت بکنی که همین زندگی رو بسازی و سامان بدی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیزم چرا بیکارشده؟اعتیاد داره؟ خواهر گلم ببین می‌دونم الآن امیدی نداری ولی زندگی پستی و بلندی داره ...

نه سالمه .کارشون خوابید و از کار اومد بیرون.هشت ساله عذابم میده خیلی خسته م😭

نه همیشه بی اعصاب و بداخلاقه

خب بهش نزدیک شو وعلتش رابپرس، ببین بی اخلاقیش ربطی به ازدواج با شماداره(یعنی به خواست خودش باشما ازدواج کرده)؟یا ربط به مسائل مالی داره؟ بالاخره باید دلیلش رابفهمی، شوهرمنم چندسال اول خیلی بداخلاقی میکرد ربطش هم بخاطر مسائل مالی بود 

خب بهش نزدیک شو وعلتش رابپرس، ببین بی اخلاقیش ربطی به ازدواج با شماداره(یعنی به خواست خودش باشما ازد ...

نه میگه من هر چی میگم تو انجام بده و نه نگو.تو هیچ کاریم دخالت نکن و نظر نده .ولی در کل سرده باهام 

خب خداروشکر که اعتیاد نداره،براش کار پیدا کنید مثل نگهبانی،چون الآن هم بیکارشده ودائم خونه س بیشتر ر ...

کاش جرات داشتم ول میکردم میرفتم