2777
2789
عنوان

خانوما شما جایه من بودین تو این شرایط چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 371 پست

[QUOTE=] ۲۴ [/QUOTE]

ببین لج کرده

بدم لج کرده 

به نظرم بهش بگو خودت با بابام صحبت کن من چیزی میگم بدخلقی میکنه

اخه تو یه دختری کاری از دستت بر نمیاد زیاد

عزیزم توی یکی از اسکرین هات نوشتی بابات رفته صحنه درسته؟

من اصفهانم شوهرم اهل صحنه هست

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

[QUOTE=] ۲۴ [/QUOTE] ببین لج کرده بدم لج کرده  به نظرم بهش بگو خودت با بابام صحبت کن من ...

با بابام حرف زدن 

با خانواده ش اومدن حرف زدن گفت نه کلیییم حرف زد

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم .خیلی لج کرده نامزدت .از،طرفی خسته خوبی ندارم نسبت بش . انگار اونجوری ک باید دوست داشته باشه ندارع .نمیدونم واقعا .بلاخره بابای تو حق داره چهارچوب بذاره .اون باید کوتاه بیاد .باید مدارا کنه

چون الان خودم دست یه ادم بی درک گیر افتادم دادم میگم ولللششششش کن الان غصه بخوری ناراحت بشی خیلی بهتره تا همیشه بخوای تو کوتاه بیای درک کنی این اقا اصلا نمیدونه باخودش چند چنده درکش که هیچ زیر صفره همش تو با ملایمت باهاش رفتار میکنی نکن خواهرم نکن زندگیتو نجات بده وقتی میبینی نمیشه ول کن درسته اشنایی مهمه نامزدیم برای همینه اما هرخانواده هر شهر یه جوره یه رسمی داره طرز حرف زدنتون بهم اینو فهموند اونی که همش باید تو زندگی کوتاه بیاد شمایی مثل من من ۱۰ساله زندگی نمیکنم فقط کوتاه میام میگم عیب نداره ولی زندگی نمیکنم اگه نمیخوای مثل من بشه ول کن بره یکمی غصه میخوره انشاالله یه باشعوروبادرک قسمتت میشه یادت میره تا همش بعدها عذاب بکشی

من خودم ۸ماه صیغه بودم مگه چیه؟بعدم پدرتون چ مشکلی داره ک بری بیرون بااین پسر مگ بیرون قراره براتون اتفاقی بیفته؟براخودتم بهتره تاقبل عقد بشناسیش ممکنه اخلاقش بد باشه بعد عقدم باشی سخته جدایی چقد بابات بی منطقه دختراشو میخواد بدبخت کنه دستی دستی