2777
2789
عنوان

بچ ها بیاید

76 بازدید | 11 پست

من امروز با دوستم رفتیم دانشگاه توی کتابخونه درس بخونیم بعد دوستم که رفت یهو دیدم یه پسر گفت که شما زبان بلدید یه سوال دارم، من زبانم خوب نیست ولی یکی از همکلاسیای پسرم اون سمت نشسته بود زبانشم خوب بود گفتم نه ولی فک کنم ایشون بلده بعد رفت اون سمت و اینا یهو شنیدم داشت میگفت کیه کیه  بعد گفت من فک کردم پزشکی میخونه که اینجور خودشو میگیره بعدپرسید توی یه کلاسین و اینا همینا رو شنیدم

خیلی ذهنم بهم ریخته،واقعا ناراحت شدم جلوی هم کلاسیم بنظرتون چرا اینجور گفت مگه من چه رفتاری کردم؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک جمله بیخیال مهم نیست 

خب ادم ناراحت میشه بخدا من هیچوقت خودمو نمیگیرم فقط نمیتونم با پسرا صمیمی بشم همین 

خیلی ناراحت شدم جلوی همکلاسیم اینجور گفت😭

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

منم شنیدم چند بار پشت سرم  حرف بزنن و ناراحتم شدم  و این صد درصد شعور پایین    ...

خب شما میدونید چه حس بدیه 

جلوی همکلاسیم بودخیلی ناراحت شدم 

خب ادم ناراحت میشه بخدا من هیچوقت خودمو نمیگیرم فقط نمیتونم با پسرا صمیمی بشم همین  خیلی ناراح ...

بذار فک کنه خودتو میگیری

چه بهتر

گاهی سادگی توست که گرگ درون دیگری را بیدار می کند...🐺/🐑
بذار فک کنه خودتو میگیری چه بهتر

نمیدونم😔 منم سریع وسایلم و جمع کردم اومدم بیرون واقعا دلم گرفت

خب شما میدونید چه حس بدیه  جلوی همکلاسیم بودخیلی ناراحت شدم

اتفاقا شبیه همین تو کلاس برای من اتفاق افتاده

بزار هر جور که میخوان فکر کنن

بعضی وقتا یه برداشت هایی ازت میشه 

یا آدم ها حرف های مفت میزنن 

کلا آدما عادت دارن به برداشت های اشتباه و حرف های مفت 

به این فکر کن که حتما یکی راجب اونا هم اراجیف میگه

اتفاقا شبیه همین تو کلاس برای من اتفاق افتاده بزار هر جور که میخوان فکر کنن بعضی وقتا یه برداشت ها ...

حق باشماست 

باید با خودم کنار کنم

تازه ترم یکم شاید بدتر از اینا هم پیش بیاد

2790
2778
2791
2779
2792