2777
2789
عنوان

جنسیت در هفته ۱۵

662 بازدید | 58 پست

خانوما نوبت سونو دارم ۱۴ هفته ۶ روز...بپرسم جنسیت و مسخره م نمیکنه بگه زوده؟

کسی بوده این هفته جنسیت رو بفهمه دریت باشه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ۱۴ هفته دقیقه دقیق 

مگر اینکه خدا نخواد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
من ۱۴ هفته و ۴ روز دقیق گفت

درصدی گفت یا قطعی؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
والا مال من پاشو باز نکرد ۱۶ هفته

الهی عزیزم دختر ما هم یعنی دختر خواهرم ۱۶ هفته باز نکرد پاشو 

برای دختر خالم گفتن دختره پاشو باز نمیکنه ولی دیروز آنومالی گفته پسر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
۱۴ هفته و ۱ روز بهم گفت

قطعی گفت؟؟

دیگه ۱۴ هفته دقیقه دقیق  مگر اینکه خدا نخواد

دقیقا من س سری زیر دستگاه خوابیدم دوبار روز اول پاشو باز نکرد رفتم ابمیوه خوردم کاکائو بازم باز نکرد فرداش رفتم بند ناف بین پاش بود 

من ۱۱ هفته فهمیدم

منم سردوتاش ۱۱ و۱۲ فهمیدم

عزیزم ١۴ هفته سونو چی هست؟؟؟

هماتوم داشتم دکتر سونو داده ببینه رفع شده یا نه