2777
2789
عنوان

روز جمعه😛😛😛😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 78 پست

اوهم منم دلم گرفته یه نوزاد ۳ ماهه دارم که یه سره گریه میکنه خسته شدم الانم اون گریه کرد نتونستم ساکتش کنم منم نشستم  پا به پاش گریه کردم  😣   حالم از هر چی بچه است بهم میخوره   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من آره عزیزم امروز۲۶سالم شد تولدم بود یه دختر ۹ساله ویه پسر ۴ساله دارم

تولدت مبارک مامان خانم . خدا بچه هات حفظ کنه شاد و خوشبخت باشید کنار هم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
۴تا خواهریم خوبیم معمولی بی مشکل

وااااای خواهر داری 🥺♥️

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
اوهم منم دلم گرفته یه نوزاد ۳ ماهه دارم که یه سره گریه میکنه خسته شدم الانم اون گریه کرد نتونستم ساک ...

ای خدا درست میشه 🥺♥️🫂

اسمش چیه ؟

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
اوهم منم دلم گرفته یه نوزاد ۳ ماهه دارم که یه سره گریه میکنه خسته شدم الانم اون گریه کرد نتونستم ساک ...

آخییی گناه داره ب خدا میگذره صبورباش بچه منم زیاد گریه میکرد دلدردی چیزی نداره ؟ شاید شیرت سیرش نمیکنه

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜

خب باید علت پیدا کنی ببرش دکتر ببین مشکل چیه . ی شبم یکی از بچه های اقوام ما خیلی گریه میکرد هر کاری کردن ساکت نشد بردن دکتر دکتره یکم بهش آب داد ساکت شد . شیرت چربه تشنگی بچه رو برطرف نمیکنه همیشه کمی آب گرم  بهش بده 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
عزیزم پروفت اون گوشی گزاشتی بگی آیفون دارین؟؟😂😂

وای چن نفر همینو گفتن بهم بله بله ما ایفونداریم  هواسم ب گوشی همسرم نبود وقتی اون عکسو گرفتیم

همه چیز شتابان میگذرجز درد