2777
2789
عنوان

روز جمعه😛😛😛😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 78 پست
خب باید علت پیدا کنی ببرش دکتر ببین مشکل چیه . ی شبم یکی از بچه های اقوام ما خیلی گریه میکرد هر کاری ...

از ۴۰ به بعد کلا بهش اب دادم   دکتر گفت بده  الان سه هفته است این مدله دکترم بردم میگه هیچیش نیست خوابش میاد الکی جیغ میزنه تا بخوابه

خدا از دهننت بشنوه  دیانا

الهی 

اولاشی خوشگلم 😂💚

حل میشه 

اونجاش قشنگه که صدات بزنه مامان 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم الان چون خسته ای اینجوری میگی بچت رو بده به مامانت یا شوهرت برو ارایشگاه خرید یا هر چیزی که حا ...

هیچ کسی نمیتونه ساکتش کنه اخه 😔 وقنی جیغ میزنه دلم مرگ میخواد امروز خیلی گریه کرد تا همین الان  منم پا به پاش اشک ریختم دیگه بریدم واقعا

نه هیچ مشکلی نداره بردم دکتر  نه شیرم زیاده شکر خدا  دو سه هفته است این مدل شده

خداروشکر که سالمه بابتش خداروشکر کن نعمت بزرگی داری اروم میشه به مرور ماهم تا دیر وقت همش بیداربودیم بچم گریه میکرد همش دکتر گفت شکمش سفته ازاون بود  تا ۴ ماهگی درست میشه  و کاملا خوب شد بعد چهار ماه .صبورباش فقط اگه عصبی باشی شیری ک ب بچت میدی هم اونو عصبی میکنه 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜