2777
2789
عنوان

برای یبوست بچه 3ساله چکارکنم

93 بازدید | 11 پست

گل محمدی دم کردم صبح نصف استکان شب نصف استکان دادم بازم تاثیر نداشت از شش ماهگی یبوست شد یه مدت خوبه. دوباره همینجورمیشه چی بدم که خوب بشه دکتر بردم یه دفعه شربت داد شربت تموم شد بازم یبوست شد دکتر خوب ببرم داروی بهتری میده خوب شه کسی هست تجربه داشته باشه لطفاً بگید بچم خیلی اذیته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همین مشکلو داره بهش شربت سناگل میدم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

انجیر خیس کن صبح ناشتا بده اب انجیر و چند تا دونه از انجیرها رو بخوره خوب میشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

عزیزم بچه ای که شب زود بخوابه زود بیدار بشه صبحانه بخوره نون سبوس دار ، میوه ی روزانه ، آب زیاد و تحرک هم داشته باشه یبوستش درمان میشه ، ضمن اینکه آلوچه و ترشک خیلی کمک کننده س واسه الانش

هویج همیشه میخوره تخم مرغ و سیب زمینی و اینجور غذاها خیلی کم بهش میدم غذای آبکی میدم بهش باز هم یبوسته ببخشید ببخشید اینو میگم هروقت پی پی می‌کنه فکر می‌کنی آدم بزرگ پی پی کرده ازبس بزرگه ممکنه دخترم مشکل دیگه ای داشته باشه 

[QUOTE=267805296]عزیزم بچه ای که شب زود بخوابه زود بیدار بشه صبحانه بخوره نون سبوس دار ، میوه ی روزانه ، آب زیاد و تح ...[/QUOTEهمه اینا.رعایت میکنم ولی بعضی موقع ها خوبه بعضی موقع ها بازم یبوسته الان یه هفته ای همینجوره نمی‌دونم چکارکنم