2777
2789
عنوان

هنوز مجردم 😞

370 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

۳۳سالمه تابحال ازدواج نکردم همه فکر میکنن من کسی رو میخامو کسی تو زندگیمه ک ازدواج نکردم ولی بخدا حتی دوست پسر هم نداشتم.

خسته شدم دیگه از این وضعیتی که تغییر نمیکنه....

الان میگین مگه متاهلی چه خبر ایناااا ...به هر حال یه نفر تو زندگیتون هست که باهم دعوا کنین و قهرمانی😞

چندین بازهم پیش ملا رفتم گفت همزاد داری باطل کرد و دعای محبت داد ولی هیشکی خواستگاری نیومد ....

سرکار هم میرم ...

الان اکثرا با دوستشون ازدواج میکنن اخه

سنتی توی اطرافیان خیییییلی کم دیدم☹️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ویش بیاد ازدواج. چرا میخای ازدواج کنی؟ میشه بیشتر‌ توضیح بدی هدفت از ازدواج چیه؟

دید مردم خوب نیست اینجوری فکر میکنن راجبم اعتماد به نفسم پایین میاد همش ترد میشم از جامعه 

دید مردم خوب نیست اینجوری فکر میکنن راجبم اعتماد به نفسم پایین میاد همش ترد میشم از جامعه 

الان تعداد دخترایی که زود ازدواج نمیکنن خیلی بالا رفته. شرایط خوب نیست و خیلی از دخترای خوب و تحصیل کرده و شاغل تن به هر ازدواجی نمیدن اگر کیس مناسبی نباشه پس کسی طرد نشده از جامعه. بنظر من این طرز فکر و باور خودته که داره اذیتت میکنه. الان ازدواجم کنی موقت این حست رفع میشه بعد با خودت میگی مردم میگن چرا بچه دار نمیشه فلانی. این چرخه همینطوری ادامه داره

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
الان تعداد دخترایی که زود ازدواج نمیکنن خیلی بالا رفته. شرایط خوب نیست و خیلی از دخترای خوب و تحصیل ...

چقدر حرفتون به دلم نشست آره شاید حس درونی باشه🍀☘️💜💜💜💜

میشه بگین چجور  میتونم چله بگیرم 💜💜💜

@ya_heydar112این ایدی هم تو ایتا ذکر شخصی میده

یا

چهل روز به نیت بخت خوب دعای معراج بخون با ایمان و ارتعاش فوق مثبت.حتما فرجی میشه تا عید

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
@ya_heydar112این ایدی هم تو ایتا ذکر شخصی میده یا چهل روز به نیت بخت خوب دعای معراج بخون با ایمان ...

باشه عزیزم، چله رو شروع کردم انشاءالله بزودی با خبر خوب بیام💖💖🙏🙏