2777
2789
عنوان

زندگی بدون عشق

173 بازدید | 10 پست

۳۲ سالمه مجردم دیگه واقعا تحمل تنهایی رو ندارم کسی که دوسش دارم توجهی بهم نداره خیلی روحی خستم می خوامش حالم ازین زندگی که همش کار و تنشه بهم می خوره دلم محبت می خواد توجه می خواد می خوام گریه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل بودن خیلی خوبه بحثشم از یکیو خواستن و احتیاج داشتن جداست..بنظر منم ادم هرچقدرم قوی باشه باز هم ...

اخه مستقل بودن نیاز روحی رو برطرف میکنه؟ محبت خواستن تو وجود همه ادما هست.

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
اخه مستقل بودن نیاز روحی رو برطرف میکنه؟ محبت خواستن تو وجود همه ادما هست.

درسته..ولی یسری ادما دخترا رو دیدم هی میگن شوهر میخوام چکار خودم همه چی دارم و برام دور از باوره حرفشون

تا این سن دوست پسرم نکرفتی؟؟قربون دلت ک دریاست خواهرم  ب امید عشقت نباش با بکی حداقل مجازی حرف ...

نه عزیزم کسایی رو دوست دارم که اونا نمیان سمتم کسی که سمتم میاد من نمی خوامش دوست دارم یکی واقعا منو بخواد مجازی با دردم نمی خوره بالاترین سطح علمی و شغلی رو دارم ولی همیشه تنهام و روحی داغونم 

تا این سن دوست پسرم نکرفتی؟؟قربون دلت ک دریاست خواهرم  ب امید عشقت نباش با بکی حداقل مجازی حرف ...

چهره زیبایی دارم کمتر از سنم هستم واقعا نمیدونم چرا دارم دیوانه میشم همکارم که می خوامش حتی زنگ کاری هم بهم امروز نزد حالم واقعا بده صداشو نشنیدم