2821
2789
عنوان

اسم

242 بازدید | 15 پست

یکی از سرگرمی هام این بوده که بدون اینکه قصد بچه دار شدن داشته باشم اسم انتخاب میکنم😂شاید یه روزی بچه دار شدم.

الان این لیستمه که برای یکی هم همین الان فرستادم که کمکش کرده باشم😁

گیسو
یوتاب(آریوتاب)
رونیسا
هلینا
مِتیس
آتوسا
آناهیتا
هستیا
رُکسان
آریِنیس
آرتمیسیا
آرتمیس
پارمیس
پارمیسا
اِمیتیس
آرتونیس
کارینا
هانا

شما چه اسمی دلتون برده؟و میگید اگه دختر دار شم اینو میذارم؟ چند تا اسم جديد و قشنگم شما بگید. 😍

اسم دختر بگید بیشتر من همیشه اسم دختر انتخاب میکنم😂چون فکر میکنم دختر خیلی سخته انتخاب اسمش😁

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

نارسیس

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نارسیس

نارسیس همون نرگس فکر کنم؟

نمیدونم البته سوال کردم

قشنگه نارسیس رو قبلا شنیدم

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
نارسیس همون نرگس فکر کنم؟ نمیدونم البته سوال کردم قشنگه نارسیس رو قبلا شنیدم

اره عزیزم ولی یه افسانه یونانی پشت این اسمه بزن گوگل بخون خیلی زیباس

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
آرتونیس اولین باره میشنوم

اسامی این مدلی  ریشه ی ایرانی یونانی دارن

اره عزیزم ولی یه افسانه یونانی پشت این اسمه بزن گوگل بخون خیلی زیباس

اهاااان اره خوندم قبلا یادم اومد 

اما داستانشو یکم فراموش کردم همون کسی که عاشق خودش میشه میفته تو آب یه همچین چیزی بود فک کنم

من برای دختر عاشق اسم ماهورم

ماهور هم اسم دختره هم پسر و مربوط به دستگاه های موسیقی و منم خیلی دوست دارم این اسم رو قشنگه واقعا

اهاااان اره خوندم قبلا یادم اومد  اما داستانشو یکم فراموش کردم همون کسی که عاشق خودش میشه میفت ...

اره عزیزم

بعد از همون جایی ک نارسیس میوفته تو آب ی گل نرگس درمیاد

اره عزیزم بعد از همون جایی ک نارسیس میوفته تو آب ی گل نرگس درمیاد

قشنگه داستانش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز