2777
2789

نه اصلا هردوبار ناراضی بودم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=267790954]کدوم کلینیک؟به عکسای داخل نت نمیشه اعتماد کرد [/QUOTE والا من کرج هستم بیشتر کلینیک ...

منم کرجی هستم اما تهران زندگی میکنم اتفاقا کلینیک اسمان آبی رفتم دوسال پیش لیزر انجام دادم عالی بود

اختیار دارید خوش حال میشم که تجربه خودتونو در میون میذارید 

من ک رفتم اول بی حسی می زنن تمام صورتو . بعد با یک دستگاه ک سرش سوزن داره وارد پوست می کنه سوزن رو . چیزی ک وارد پوست میشه تقریبا گازه. سوزش داره . یک ربعی طول میکشه . تمام صورتو می زنه. ولی بعدش صورت خیلی براق و سفید میشه خانوما زود می‌فهمن ولی مردا متوجه نمیشن. تا ۲۴ ساعتم نباید آب ب صورت برسه حداقل . باید چند جلسه انجام بدین . به من گفت باید برا مزونیدلینگم بیای تا پوستت روشن و شفاف بشه کاملا

منم کرجی هستم اما تهران زندگی میکنم اتفاقا کلینیک اسمان آبی رفتم دوسال پیش لیزر انجام دادم عالی بود

جدی راضی بودید؟ من معمولا بهبد میرفتم اما به شدت کیفیت پزشکاش امده پایین یعنی اصلا راضی نبودم من برای ترک های پوستم میخوام کربوکسی کنم بخاطر همین دارم تحقیق میکنم  در هر صورت مرسی که گفتید ❤

جدی راضی بودید؟ من معمولا بهبد میرفتم اما به شدت کیفیت پزشکاش امده پایین یعنی اصلا راضی نبودم من برا ...

اره عزیزم من دو جلسه اول رفتم بهبد جلسه اول با دستگاه الکساندر بود جلسه دوم با یه دستگاه خراب ک خنک کننده نداشت  تمام بدنم سوخت لک شد چقد هزینه کردم پماد خریدم که خوب شد بعد کلی تحقیق رفتم اسمان ابی واقعا عالی بود دستگاهشونم  الکس آپوجی2020 عالی بود  اسمان ابی دکتر لاله کدیور از همه بهتره برا کارای پوست

اره عزیزم من دو جلسه اول رفتم بهبد جلسه اول با دستگاه الکساندر بود جلسه دوم با یه دستگاه خراب ک خنک ...

واقعا بهبد دیگه مفت نمی ارزه خدا ازشون نگذره واقعا اصلا وجدان ندارن