2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 27 پست
وای اسم امتحان فیزیک که میاد تنم میلرزه دوشنبه امتحانشو دارم و مدرسه اصلا وقتی براش نذاشته....

منم همینم

شبایی ک امتحان فیزیک داشتم زار میزدم کتابو میخوندم

فرداهم متاسفانه امتحان ترمیم معدل فیزیک دارم💔

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینم شبایی ک امتحان فیزیک داشتم زار میزدم کتابو میخوندم فرداهم متاسفانه امتحان ترمیم معدل فیز ...

آخه من از فیزیک متنفرم

اونم دوازدهم خیلی افتضاح شده

معلم سختگیر و جدی هم داریم

وقتم نداریم...

کاربر پسر هستم.
آخه من از فیزیک متنفرم اونم دوازدهم خیلی افتضاح شده معلم سختگیر و جدی هم داریم وقتم نداریم...

فیزیک دوازدهم دوتا فصل اول واقعا وحشتناکه و منی ک با کنکور حذف کروم حرکت شناسیو زورم میاد الان بخونم🥲

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
فیزیک دوازدهم دوتا فصل اول واقعا وحشتناکه و منی ک با کنکور حذف کروم حرکت شناسیو زورم میاد الان بخونم ...

من برام فصل سوم وحشتناکه موج و نوسان و این چرت و پرتا

ولی به قول شما واقعا زور داره

و منی که تو رشته تجربی هستم فیزیک دقیقا به چه دردم میخوره خدا فقط میدونه:(

کاربر پسر هستم.
من برام فصل سوم وحشتناکه موج و نوسان و این چرت و پرتا ولی به قول شما واقعا زور داره و منی که تو رش ...

دقیقا منم سر همین چیزا زورم میاد فیزیک بخونم

من برم پرستار بشم کی میخواد بهم بگه شتاب فلان چیزو حساب کن

دقیقا

اینجوری به خودت بقبولون ک فیزیک بخونی

به خودت بگو من اگه امسال این درس مسخره رو بخونم و خوب بخونم تموم میشه برا همیشه از زندگیم حذف میشه پس هرجوری شده تحملش میکنم ک سال بعد دیگه نبینمش