2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی😱😱

305 بازدید | 12 پست

پس فردا امتحان ریاضی دارم 

از الان دارم میخونم 

چه روشی می‌شناسین که بهتر بتونم بخونم

مثلا با مباحثی که نمی‌فهمم چیکار کنم؟؟

پیشنهادی دارین؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

منم فردا امتحان ریاضی دارم

تنها کاری میکنم و همیشه باعث شده ریاضیم بالای 19 بشه اینه که فقط فعالیت ها و کار در کلاس ها و مخصوصا تمارین کتاب رو حل کنید و بعد برید سراغ نمونه سوالات امتحانی

باید حتی شده بعضی تمرین ها رو تا 10 بار هم حل کنید

کاربر پسر هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم هیچی بلد نیستم تازه دوشنبه هم فارسی دارم خاک تو سرم هیچی بلد نیستم نمی‌دونم اصلأ چی بخونم چ ...

من دهمم

شما چندمی؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
منم فردا امتحان ریاضی دارم تنها کاری میکنم و همیشه باعث شده ریاضیم بالای 19 بشه اینه که فقط فعالیت ...

اون جاهایی که نفهمیم رو باید چیکار کنیم؟؟

کتاب شب امتحان دانلود کن یا بخر درسنامه خلاصه داره بعد میری امتحانارو حل میکنی ار همونا میاد

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
کتاب شب امتحان دانلود کن یا بخر درسنامه خلاصه داره بعد میری امتحانارو حل میکنی ار همونا میاد

من کتاب خیلی سبز دارم 

به نظرتون اینم بخرم؟؟

اون جاهایی که نفهمیم رو باید چیکار کنیم؟؟

ببینید کتاب بعضی جاها کلا گنگ توضیح میده مخصوصا الان که دوازدهم هستم که بدتر هم شده

باید از فیلم آموزشی نمونه اون سوال یا اون قسمتی رو که نفهمیدید کمک بگیرید این بهتره

ولی هنوز تمرین کردن اصل کار هست به علاوه کتابای کمک درسی که بهتر توضیح میدن

کاربر پسر هستم.
من کتاب خیلی سبز دارم  به نظرتون اینم بخرم؟؟

کتاب کار خیلی سبز؟نمیدونم تاحالا با اون کار نکردم ولی خب حجم کتابش فکر کنم زیاد باشه

ولی این حجمش زیاد نیست کل کل فصلا شاید ۲۰ صفحه باشه

قیمتشم فکر کنم ۲۰ ۳۰ تومن باشه ولی خب من خودم دانلود کردم انداختم رو لپ تاپ میخونم کتابش خیلی خوبه استرست رو کم میکنه خلاصه کل فصل رو توی دو سه صفحه گقته بعدم میری تمرین هاشو حل میکنی

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
کتاب کار خیلی سبز؟نمیدونم تاحالا با اون کار نکردم ولی خب حجم کتابش فکر کنم زیاد باشه ولی این حجمش ز ...

الان بزنم تو نت هست؟؟

الان بزنم تو نت هست؟؟

نبابا تو تلگرام کانالایی که کتاب درسبارو میزارن