2789
عنوان

ویروسه یا چی😭😭😭😭

80 بازدید | 8 پست

بچه ها از دیروز تو باشکاه حالت تهوع گرفتم

گلاب ب روتون کمی بیرون روی هم دارم 

بزاقمم خیلی بیشتر شده 

انکار معدم سنگینه در صورتی. ک زیاد غذا نمیخورم 

هرچی رانیتیدین  و پنتوپرازول و دمیترون و مترونیدازول و زنجبیل و کوفتو... خوردم فایده نداره

چکار کنم بنظرتون😭😭😭😭

ویروسه خواهر باید دوره اش تموم شه ازبدن بره منم یک هفته درگیرم انشااله خوب شی

وای شمام مث منی؟؟ 

دکتر رفتی 

من دخترمو س ماهه باردار بودم اینجور شدم ی صب تاشب تهوع داشتم شب‌ش تا صبش بالا آوردم پدرم دراومد آخرش صفرام داشت میکشت منو میترسم باز اونجوری شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره رفتم احمق ها چرک خشک که نمیدن اصلا یه دیفن هیدرامین و قرص سرماخوردگی همین من هر دوره اش میاد بدنم پذیرایی میکنه یکبار توی خرداد گرفتم یکبار،توی مهر یکبار هم الان ولی توی مهر وحشتناک تب کردم 

وای شمام مث منی؟؟  دکتر رفتی  من دخترمو س ماهه باردار بودم اینجور شدم ی صب تاشب تهوع داش ...

فقط نترس به چیزای خوب فکر کن چون من مهر از تب شدید افتادم بیمارستان انشاالله رد میکنی هم من هم شما من دو تا بچه دارم اولی امسال کلاس اولیه یعنی اگه بیفتم زندگیم به فنا میره همه چی لنگ میشه خدا همه مریضا رو شفا بده

اره رفتم احمق ها چرک خشک که نمیدن اصلا یه دیفن هیدرامین و قرص سرماخوردگی همین من هر دوره اش میاد بدن ...

من اصن تب ندارم فقط گوارشم بهم ریخته تهوع دارم معدم سنکینه. و دهنم تلخ

من اصن تب ندارم فقط گوارشم بهم ریخته تهوع دارم معدم سنکینه. و دهنم تلخ

من از بچگی بد تب بود همه علائم رو دارم خفیف ولی تب فعلاکه یه هفته است خداکنه خوبه شه دفعه قبل نزدیک به تشنج بودم آنقدر استامینوفن حتی تزریقی زدم قطع نمیشد تا آخر بیمارستان حالم رو خوب کرد