2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

3248 بازدید | 13 پست

(هرکسی شرکت می کنه ولو برای یک رتبه حتماپست بزاره،در پست اول هم انواع فواید و ختمش رو براتون میزارم حتما وجه کنید.)

✨حضرت امام صادق علیه السلام فرموده است:هرکس سوره حمد را قرائت کند، به لطف و عنایت الهی، درهای خیر دنیا و آخرت به روی او گشوده خواهد شد.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

رسیدن به آرزوها و حاجت ها

امام علی علیه السلام فرموده است:اگر رزق و روزی و ثروت زیادی می خواهی و دوست داری از هر بنده و آزادی بی نیاز باشی و به زودی به آرزوهایت برسی و از غل و غش و حیله در امان باشی؛ پس فاتحة الکتاب را بخوان که اسرار عجیبی در ان نهفته است.سوره حمد را در پنج نوبت صبح، ظهر، عصر، مغرب و عشا برای رسیدن به آرزوها و حاجت ها 100 مرتبه بخوانید.

برکت و گشایش روزی

پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و سلم فرموده است:هرکس، هنگامی که وارد خانه خود می شود، سوره حمد و توحید را قرائت نماید خداوند فقر را از خانه او دور کرده و برکت زندگی او را به حدّی زیاد می کند که به همسایگانش نیز می رسد.

جهت عزت و شخصیّت و حفظ آبرو

از روز جمعه سوره مبارکه حمد را هر روز 41 مرتبه تا 41 روز بخوانید و بعد از تمام شدن بلافاصله 13 بار این دعا را بخوانید:یا مُفَتِّحُ فَتَّح یامُفَرِّجُ فَرَّج یامُسَبِّبُ سَبَّب یامُیَسِّرُ یَسَّریامُسَهِّلُ سَهَّل یا مُتَمِّمُ تَمَّم برحمتک یا ارحم الراحمین .

درمان بیماری ها

امام صادق فرمود:کسی که سوره حمد او را شفا نبخشد، چیزی او را شفا نمی بخشد.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:سوره حمد بر هیچ دردی خوانده نشد، مگر اینکه دردش آرام می گیرد.

اما صادق فرمود:چنان‎چه بر مرده‎ای 70 بار سوره حمد خواندید و زنده شد تعجب نکنید.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@جیگرطلاشم  

@نازنین1372  

@کاربریپاکشده  

@mtata  

@golkhanomiiiii  

@زیبایعجیر  

@اعتصامی  

@سرو،محمد  

@آهویدشتم  

@خدایاحاجتمرارواکن  

@درمسیرخداوند  

@11aye  

@mamanyasnajoooooon  

@پاییز،چای،داغ،بارون5  

@یاسینازی  

@مینای_بهاری  

@پلومرغ  

@جیگرطلاشم     @نازنین1372     @کاربریپاکشده     @mtata &nbs ...

۱۴ بار ان شاالله حاجت روایی همه عزیزان

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

سلام عزیزم

۵مرتبه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️