2777
2789
عنوان

کیا مثل من بودن ...😒😒😑😑

488 بازدید | 44 پست

مامانای مردم تو هر مراسمی لباسای خوشگل میپوشیدن واسه دختراشون نمیدونم موهاشونو فلان .... من همینطوری میرفتم 😑😑😒😒مامانم اصلا به ظاهرمن نمیرسید تو بچگی . یا مثلا زنعموی من چنان از دخترش تعریف میکنه که همه میگن فلانی چنان کدبانوعه بعد انقد به ظاهر دخترش میرسید همه تو فامیل میگفتن فلانی !!! خیلی سرزبون داره یجوری دخترشو معرفی کرده که دسته دسته خواستگار واسش میاد درحالیکه درواقعیت اینجوری نیست ولی اون خیلی بزرگنمایی میکنه همیشه . که اونو یه دختر باعرضه و خوب نشون بده . مامان من فقط تو فکر مامان خودش بوده همیشه . که نمیدونم ناراحته مریضه فلانه و..... منم بخاطر همین دیده نشدم و ازدواج نکردم . همش همینه🥺🥺🥺🥲🥲💔بخاطر همینه ازش متنفرم . وقتی دوستای من همیشه از ماماناشون تعریف میکردن که چیکار میکنن باخودم فکر میکنم من اصلا مامان ندارم 😂😂😒😒😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟

آره خانواده تو ازدواج خوب خیلی نقش شون مهنه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

دقیقا مامان منم اینطوریه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منم مامانم زیاد به ظاهر اهمیت نمیده و دارم دق میکنم .

بقیه پدر و مادرا هم یه کار کوچیک بچه شون رو اینقدر بزرگ میکنند که نگو ولی مادر و پدر من اصلا اینجوری نیستن .🥲

منم مامانم زیاد به ظاهر اهمیت نمیده و دارم دق میکنم . بقیه پدر و مادرا هم یه کار کوچیک بچه شون رو ا ...

برای جفتمون متاسفم 😂😂😂😒😒😒😑😑😑خوشبحال بقیه دخترا

میدونم دوست داری باهات همدردی کنیم 

ولی از این به بعد اون کارایی که دوست داشتی مامانت انجام بده..خودت انجام بده

نه اینکه از خودت تعریف کنی ها..نشون بده که توام دختر تمیز و کدبانو وقوی هستی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

خب بچگی که دیگه گذشت الان که دیگه خودت میتونی به خودت برسی و لباس قشنگ بپوشی 

و مورد بعدی خخ اینکه اره تعریف کردن مادر از دختر تو خواستگار پیداشدن برا دختر خیلی تاثیر داره اینم مادر باید خیلی زرنگ و با سیاست باشه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

مامان منم مثل مامان شماست ولی اینکه میگی زن عموت از دخترش تعریف میکنه به نظر من اصلا کار جالبی انجام نمیده کلا تعریف کردن از خودمون کار درستی نیست اتفاقا نتیجه عکس داره