2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من فقط میخوام ۸ کیلو کم کنم اینقد سختش میکنم

وقتی وزنتون بالا نباشه وزن کم کردن سخت‌تر میشه عزیزم یعنی کاهش وزن افرادی که فقط یه مقدار اضافه وزن دارند کند تر پیش میره، ولی اون خانم هم بعید میدونم با ۸۰ کیلو دکتر قبول کنه که لیپو کنه ، بعدشم لیپو خیلی عوارض داره خدای نکرده پوست اگه نکروز بشه یه عمر پشیمونی هست.

ینی نرم؟شنبه میرم آزمایش 

نمیخوام بترسونمت ولی یکی از دوستام که واقعا شکم هم نداشت فقط یه مقدار پر بود لیپو کرد بعدش که پوستش رو کشید پوستش کلا مرد و سیاه شد به اصطلاح نکروز شد حالا شکمش یک سره سیاهه هر چی هم داریم شکایت میکنیم هیچی به هیچی دکترش هم خیلی معروف بود شانس دوست من اینجوری شدش به هر حال بدن هم با بدن فرق داره ، واقعا ندیدم کسی با ۸۰ کیلو وزن این عمل رو بکنه ۸۰ با چند ماه رعایت و رژیم و ورزش سریع میاد روی ۶۰ 

نمیخوام بترسونمت ولی یکی از دوستام که واقعا شکم هم نداشت فقط یه مقدار پر بود لیپو کرد بعدش که پوستش ...

خب من اکثر کسایی ک تو مطب دیدم

حتی ۵۸کیلو بودن فقط ی کوچولو شکم داشتن 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
من صدبار رژیم گرفتم کم کردم ولی بازم رها کردم و وزنم برگشت  الان دیگه میخوام عمل کنم

من انجام دادم و عمل کردم و راحت شدم الان دارم نفس میکشم و زندگی میکنم الهی شکر 

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
خب من اکثر کسایی ک تو مطب دیدم حتی ۵۸کیلو بودن فقط ی کوچولو شکم داشتن 

خود شما به دکتری که واسه چند کیلو اضافه وزن پیشنهاد تیغ جراحی رو به مراجعه کنندش میده اعتماد میکنید ؟؟ معلومه که پولکیه ، من که نظرم اینه که این کار رو نکن بجاش برو متخصص تغدیه و باشگاه خوب ، بعدشم یه چیزی بگم من دیدم کسایی که لیپو می‌کنند چون فقط روی شکم کار میشه بازو ها و بقیه جاهای بدنشون بزرگ میمونه یعنی تناسب برقرار نمیشه ولی با رژیم و ورزش بدن کلا ظریف و خوش فرم میشه .