سلام ایده خاصی دارین؟ چون شهردیگه ای هستیم نمیتونیم جشن و مهمونی بزرگ برگزارکنیم سه نفری چجوری میتونیم یه تولد خوب بگیریم؟ بچه اولمم هست هیچ جشنی براش نگرفتم
جاریم بچه دومشه تولددخترش چندماه دیگس تالارو... گرفته میخواد یه جشن بزرگ برگزارکنه 🥺 کاش منم میتونستم یاحداقل ایده ای بدین که برای ماهم خوش بگزره
بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببرش اتلیه ازش عکس بگیر یا بودجت میرسه کلیپ درست کنید بعدش قرار نیست همه چی مجلل باشه یک کیک بگیر براش دسر درست کن میز خوشگل بچین سه تایی جشن بگیرید من پسرم پنج ماهشه تولداش تا ۴ سالگی خورده محرم و صفر نمیشه مهمونی گرفت گفتم خودمون سه تایی میبرم اتلیه یه جشن کوچیک سه تایی میگیرم به دل بچم نمونه تت ۵ سالش شد جشن مفصل میگیرم
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اتفاقا من تو تولد خودمون دوس دارم به خودم بیشتر خوش بگذره تا اینکه من کار کنم و بقیه خوش باشن برا همین هرچقدم اطرافیان اصرار داشتن تولد یک سالگی دخترمو بگیرم قبول نکردم قشنگ سه تایی رفتیم رستوران شاممونو خوردیم کیکم داده رودیم که بیارن کلی هم تزیبن کرده بودن کلی عکس گرفتیم کیک و چاییمونم خوردیم اومدیم ، یک سالگی بچه که متوجه نیس من مامان باید بهم خوش بگذره