2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا حدی خوبه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

معایب و مزایای خودشو داره. مثلا از مزایاش اینه که معمولا ما آدمای کمالگرا سعی می کنیم همه چی عالی و دقیق باشه. ولی برای عالی بودن خیلی اذیت میشیم. چون حالا حالا ها چیزیو نمی پسندیم یا کاری که انجام میدیم شاید طول بکشه تا به سرانجام برسه چون همش ایراد می گیریم از اون کار

اگر با برنامه ریزی و نظم کامل همراه باشه، میتونه باعث پیشرفت بشه.

اما اغلب افراد نمیتونن به نظم و برنامه ریزی کامل پایبند باشن و اصلا زندگی عادی رو نمیشه با برنامه ریزی دقیق و خطکشی شده پیش برد.

افرادی که کمال گرا نیستن، در چنین شرایطی (یعنی در شرایط زندگی عادی) میتونن همون حالت نیمه کامل رو بپذیرن و جلو برن و پیشرفت کنن اما کمال گراها نمیتونن اون حالت نمیمه کامل رو بپذیرن و این باعث توقف و درجازدنشون میشه.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
به نظرت کمال گرایی باعث پیشرفت میشه ؟

ارهههه ولی باید به اندازه باشه

ببین ما کمال گرایی مثبتم داریم منفیم داریم. مثلا اگه تو احساس میکنی که باید پیشرفت کنی به وضعیت الانت راضی نیستی و سخت تلاش میکنی برا بهتر شدن اینا برات خوبن چون باعث افزایش انگیزت میشن

ولی این حس افراطی بشه و بترسی از نشدن و نرسیدن یا اینکه فک کنی هرچقدرم تلاش کنی کسی قبولت نمیکنه این حسا برات خوب نیس و نمیزاره رو هدفات تمرکز کنی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
ارهههه ولی باید به اندازه باشه ببین ما کمال گرایی مثبتم داریم منفیم داریم. مثلا اگه تو احساس میکنی ...

به نظر من آدم های قانع وکم توقع نمیتونن ترقی کنن خود حسادت هم باعث میشه مابه خودمون توزندگی یه تکونی بدیم