2777
2789
عنوان

قابلمه عمری!

12388 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها بین چدن اصل و استیل و پیرکس و سرامیک کدوم قابلمه عمری تره و لطفا مارک خوبشو بهم بگید

برای پخت برنج می خوام و حتما جنس خیلی سالم و بی ضرری باشه و نچسب باشه، حداقل ۶،۷ سالم برام کار کنه

استیل و پیرکس که به درد برنج نمیخوره بقیه هم نهایت ۲ سال برات کار کنن نه یه عمر

سرامیک هم گزینه آخرت باشه چون میچسبه برنج

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استیل و پیرکس که به درد برنج نمیخوره بقیه هم نهایت ۲ سال برات کار کنن نه یه عمر سرامیک هم گزینه آخر ...

والا استیلو شنیدم قلق داره اگه مارک خوب باشه و قبلش داغش کنی دیگه نمی چسبه

استیل و پیرکس که به درد برنج نمیخوره بقیه هم نهایت ۲ سال برات کار کنن نه یه عمر سرامیک هم گزینه آخر ...

سرامیک خط و خش نمیفته ولی اگر حرارت یه ذره بره بالا خاصیت نچسب بودنش از دست میده برند لایف اسلایم من دارم یه بار یادم رفت گاز خاموش کنم قابلمه خالی روی گاز موند خراب شد 

منم خیلی دنبال قابلمه بدون ضرر و جنس خوب بودم.اما واقعا پیرکس و استیل بدرد برنج نمیخوره.من آخر رفتم همون چدن گرانیت خریدم.ولی همه قابلمه های چدن هم جنسش آلومنیوم هست فقط روکششون اینه.رو جعبه قابلمه ها هم نوشته بود که جنس بدنه آومنیوم هست.حساس نباش

سرامیک خط و خش نمیفته ولی اگر حرارت یه ذره بره بالا خاصیت نچسب بودنش از دست میده برند لایف اسلایم من ...

برا پخت برنج مناسب نیست خیلی چون شاید براش ۶ ماه کار کنه؛ درسته خط و خش نمیندازه ولی به قول شما شاید با حرارت خاصیتش رو ازدست میده من برا برنج و سرخ کردن قابلمه تفلون جنس خوب میخرم ۲ سال کار میکنه دوباره تکرارش میکنم

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

چدن یا تفلون مارک خوب بگیر،باید خودت مراقب باشی که آسیب نبینن،من تفلون مارک تابان دارم یک بار هم قاشق فلزی بهش نزدم الان یک سال و نیمه مثل روز اوله هر روز هم توش غذا درست میکنم،مار کهای خوب ضمانت نامه هم دارن،

برا پخت برنج مناسب نیست خیلی چون شاید براش ۶ ماه کار کنه؛ درسته خط و خش نمیندازه ولی به قول شما شاید ...

اره من الان یکسال هست قابلمه برنجمو خریدم کم کم داره خراب میشه . همون نهایت دوسال . مارک mgs ایرانی خریدم راضی ام بازم از همین مارک میخرم 

چدن یا تفلون مارک خوب بگیر،باید خودت مراقب باشی که آسیب نبینن،من تفلون مارک تابان دارم یک بار هم قاش ...

شاید گرانیت باز بهتر از تفلون باشه چون خیلی میگن تفلون سرطان زاس