2777
2789
عنوان

لبامو ژل زدم ولی 😥

2115 بازدید | 92 پست

سلام

قبل از تزریق لب بالام خیییلی باریک و لب پایینم یکم پهن بود

کلا 1 سی سی زدم

ولی شما فک کنید هفت دهمشو ب بالایی زده و سه دهمشو به پایینی

بالاییم خیییلی بزرگتراز پایینیه

بنظرتون ورمه یا همینجور میمونه ?

اخه اگه مساوری هم میزد پایینیم بزرگ تر از بالایی بود بزرگترهم میشد

ولی الانم بالاییم خیییلی بزرگتره

وای وای

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بفرست

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

صب کن ورمش بخوابه

من روز اول گریه میکردم فکر میکردم خیلی بد شده

ولی بعد خیلی خوشگل تر شدن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀