2777
2789
عنوان

تعبیر خواب :)

109 بازدید | 14 پست

من یه داییم زندانه😅💔

بعد الان خوابشو دیدم

ی دفع اومد جلو راهم 

رفتم سمتش

بهش گفتم میشه ی قولی بدی بهم 

گف ک دیگه سمت دود اینا نرم؟

ی دفع زدم زیر گریه..گفتم اخه من دوست دارم 😅💔

هعی ارومم کرد اخرشم گف تا کی،گفتم تا ابد 

گف قول میدم🙂🙂

ی دفع ا خواب پریدم 

وقتی بلند شدم هم قلبم درد گرفته بود هم دل درد شدید گرفتم

بنظرتون چی میشه معنیش

میشه دعا کنین براش 

بیشتر از من مامانم اذیت میشه...😅

انشاالله خیره ولی خوابت ناشی از احساسات و درگیری ذهنیت نسبت به داییته دعا میکنم زودتر خلاص بشه ازین زندانی که براخودش درسته کرده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم درست بشه قشنگ بشه معجزه بشه واستون 

حال خوب شادی کنارهم جمع شدن خانواده اتون آزادیشون و به راه راست رفتنشون

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
انشاالله خیره ولی خوابت ناشی از احساسات و درگیری ذهنیت نسبت به داییته دعا میکنم زودتر خلاص بشه ازین ...

اخه اصلا دیشب حتی بهش فکرم نکردم ک بگم از فک کردنه زیاد اومد خوابم

مرسی عزیزم ایشالا🙂❤️‍🔥

اخه اصلا دیشب حتی بهش فکرم نکردم ک بگم از فک کردنه زیاد اومد خوابم مرسی عزیزم ایشالا🙂❤️‍🔥

کلا ربطی به دیشبت نداره توی ناخوداگاهته ولی انشاالله زودتر پاک پاک میشه برمیگرده پیش خانواده اش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش