2777
2789
عنوان

کمک کمکککک🙆🏻‍♀️

145 بازدید | 23 پست

بچه ها من 2روزه نتونستم بخوابم دیشب از 11 اومدم دراز کشیدم اینقدر این پهلو ب اون پهلو شدم ولی دریغ از خواب...دارم کلافه میشم 

کسی هست بیدار باشه ی راه حل بده😥😥😥 

فهمیدی به منم بگو:)

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اگه راه حل داشتیم خودمون تا این نوقع شب بیدار نبودیم ،😄

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️