2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب مامانم 

دلم خیلی براش تنگ شده بود  کلی همو بغل کردیم و بوسم کرد 💔💔💔💔💔😔😔😔

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خواب اونی که واقعا عاشقش بودم دیدم. جالب بود تو خواب اون منو دوست داشت ولی من دوستش نداشتم. اینقدر با هم سر و کله زدیم تا منم حسم نسبت بهش رو یادم اومد ولی دیگه اون جایی که با هم جور شدیم از خواب پریدم. تا نیم ساعت بعد خواب شوک بودم 

خواب پدر عزیزم بعد از مرگ

اینکه مثل یه دیدار کوتاه برام از اوضاع و احوالش گفت

و حسرت اینکه دیگه تکرار نشد ....

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
😂😂😂😂من یه بار خواب باریش اردوچ دیدم 

من کرم بورسین هم دیدم😂ولی اون بغلم نکرد حرف زدیم فقط☺

لعنتی جذابا میان ب خوابمون،باورت میشه از خواب بیدار شدم دلم میخواست زمینو چنگ بزنم خیلی رمانتیک بود خوابم

من کرم بورسین هم دیدم😂ولی اون بغلم نکرد حرف زدیم فقط☺ لعنتی جذابا میان ب خوابمون،باورت میشه از خوا ...

میفهمم. من یه بار با آلارم از خواب خوبم پریدم تا یه ساعت داشتم خودمو فحش کش میکردم چرا آلارم گذاشتم 😂