2777
2789
عنوان

پشیمونم

143 بازدید | 8 پست

من باردارم و وارد ماه هشتم میشم 

بارداری م برنامه ریزی نشده بود و قبلش حتی به جداشدن هم فک میکردم 

اوایل فک میکردم کار درستی کردم نگهش داشتم ولی الان خیلی پشیمونم

زندگی که از اول خوب نیس با بچه بدتر میشه

بعد بچه جدایی سخت تره

خیلی پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که نگهش داشتی این افکار بیشتر اذیتت میکنه 

الان بشین برنامه ریزی کن برای بهتر شدن زندگیت بعد بچه چیکار کنی ۶ ماه اول بهت خیلی سخت میگذره ولی سعی کن زود به خودت بیای و رابطت رو درست کنی با همسرت حتما دوتایی برید پیش مشاور تا قبل از بدنیا اومدن بچه و هم بعد از بدنیا اومدن نی نی مشاور کمکتون کنه 

گاهی بچه عشق بین پدر مادر و قوی تر میکنه و خدای نکرده جدا شدی تو تنها نمی مونی به نیمه پر نگا کن

ممنون عزیزم ولی فک میکنم بدتر بشه 

خیلی ناراحتم از اینکه زندگی دیگه خراب کردم

فعلا که نگهش داشتی این افکار بیشتر اذیتت میکنه  الان بشین برنامه ریزی کن برای بهتر شدن زندگیت ...

مشاور قبلا میرفتیم ولی هیچ تاثیری نداشت

با این وضعیت تحمل هم کنم باز مطمینم سال بعد باید با یه بچه یکساله دنبال کارای طلاق باشم

😔

مشاور قبلا میرفتیم ولی هیچ تاثیری نداشت با این وضعیت تحمل هم کنم باز مطمینم سال بعد باید با یه بچه ...

مشاورت رو عوض کن یه مدت تنها برو بعد همسرت رو هم ببر 

تا ۴۰ روز هر روز سوره نور و یس رو بخون به یه پارچ آب تا شب از اون بخورید هم خودت هم شوهرت اصلا عجیب رفع میکنه یسری بهونه گیری و دعواهای الکی رو