2777
2789
عنوان

جیغ زدن بدون دلیل کودک

167 بازدید | 9 پست

سلام خانما...دخترم تازه ۱۱ ماهش تموم شده..سه روزه خیلی جیغ میزنه..یعنی ۲۴ ساعته داره جیغ میزته بدون دلیل..صداش گرفته دیگه..خیلی حالتای عصبی داره..از چی میتونه باشه؟؟میتونه عوارض شربت کتوتیفن باشه؟؟

اخه قبلنم بهش میدادم اینجوری نمیشد

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه زیاد دعوا و داد و بیداد ندیده؟  باهاش بدرفتاری نکردید زیاد؟   زیاد محبت کن بهش ار ...

اصصصصلا صدای بلند ندیده..خیلی هم نازشو میکشم..در حدی ک شدیدا وابسته منه و پیش هیچ کس نمیمونه..

اصلا نمیدونم انگار یاد گرفته جیغ زدنو..همش جیغ میزنه

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

نه عزیزم اینا همش دوره ایه 

الان واسه شما اون داره جیغ میزنه ولی از نظر خودش یه مهارت جديد و یه کار جالب یاد گرفته که هی تکرارش میکنه 

دختر منم یه مدت جیغ میزد ، یه مدت یاد گرفته بود لیوان برمیداشت میبرد تق رو سرامیک میشکوند ، یه مدت دندوناشو رو هم فشار میداد 

همشم از سرش افتاد 

نباید جوری رفتار کنی که حس کنه با جیغ زدنش نظر تورو جلب کرده ، بی تفاوت باش ، بعد یکم یکم سعی کن حواسشو پرت کنی 

مثلا داره جیغ میزد یهو خودتو بنداز زمین بگو وای دیدی مامان خوردم زمین و بخند تا خندش بگیره ، یا یه اسباب بازی مورد علاقه اشو بردار خودت بازی کن بعدم به اون بگو بیاد ، حواسشو به تلویزیون یا بیرون خونه پرت کن

کم کم از سرش میفته 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

من میگم از شربت‌ه یا هم گشنه شاید 

نه ..حتی بعد شیرخوردن و غذا هم‌جیغ میزنه..جیغای خییییلی بلند..میترسیم همسایه ها بیان اعتراض کنن

نه عزیزم اینا همش دوره ایه  الان واسه شما اون داره جیغ میزنه ولی از نظر خودش یه مهارت جديد و ی ...

دقیقا قبل این جیغا دندوناشو بهم فشار میداد خیییلی شدید..صدای بدی میداد..در حدی ک دندون بالاش لب پر شد..ولی الان اون از سرش افتاده و جیغ میزنه..

راستش چون من یه خواهر زاده اوتیسم دارم..خیلی خیلی میترسم بچم مشکلی داشته باشه..خدا کنه همینی ک شما گفتی باشه

دقیقا قبل این جیغا دندوناشو بهم فشار میداد خیییلی شدید..صدای بدی میداد..در حدی ک دندون بالاش لب پر ش ...

نترس عزیزم بد به دلت راه نده ، اوتیسم یه عالمه علائم دیگه ام داره 

شما فقط باید صبوری کنی چون طول میکشه تا از سرش بیفته 

باید یه کار جالب دیگه جلوش انجام بدی تا اونو تقلید کنه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

نترس عزیزم بد به دلت راه نده ، اوتیسم یه عالمه علائم دیگه ام داره  شما فقط باید صبوری کنی چون ...

مرسی گلم