2777
2789
عنوان

#نه_به_پوشک

228 بازدید | 6 پست

سلام سلام

امروز بالاخره عزممو جزم کردم و از ظهر که بیدار شد پوشکش نکردم

از اونجایی که فرایند گرفتن پوشک رو من از فروردین ماه شروع کردم که دقیقا یک سال و نیمش بود تجربه ی این ده ماه رو تو این تاپیک مینویسم و تجربه ی امروز که روز اول بی پوشکی بود رو تو تاپیک بعدی

تا اون موقع هیچی از دستشویی رفتن نمیدونست حتی اگه پاهاش لخت بود و جیشش میومد هم متوجه نمیشد که چه اتفاقی افتاده

دیگه از فروردین شروع کردم بهش یاد دادم چطور تو دستشویی بشینه.قصری نگرفتم و طبیعتا سنگ توالت هم که برای سنش مناسب نبود ،از قبل از مامانای فامیل شنیده بودم که بچه هاشون برای شروع روهمون موزاییکای دستشویی میشینن و منم همینکارو کردم

کتاب مامان بیا جیش دارم خریدم 📚و چند تا انیمیشن مربوط به گرفتن پوشک هم دانلود کردم 🎬که البته همشون انگلیسی ان و چند تا داستان هم هی از خودم سرهم کردم که مربوط به همین گرفتن پوشک بود🚼

و تو این چند ماه از همه ی این ترفند ها استفاده میکردم تا خورد خورد با دستشویی و چطور نشستن و دستشویی کردن آشنا بشه🚽

دیگه تا جایی که بهش گفتم اگه بتونی تو دستشویی جیش کنی بهت برچسب میدم و خیلی انگیزه گرفت

برای یه خورده جیش کردن کلی زور میزد و تا یه قطره میومد میگفت برچسب بده😁 و باهم میچسبوندیم رو کاشی دستشویی

خیلی هم خواستم پی پی کردنو یادش بدم ولی وقتی زور میزنه فقط جیشش میاد💧 و تو این مدت فقط یک بار دوماه پیش دیدم تو دستشویی پی پی کنه💩 اونم بعد نیم ساعت الافی فقط یه مقدار خیلیییی کم🥴همونم الان آرزو به دل شدم دوباره بکنه

(الانم خدا شاهده از دم دستشویی دارم تایپ میکنم انقد که هر چند دقیقه یه بار میگه پی پی دارم ولی نمیاد)

تو این ده ماه چند بار امتحان کردم ببینم آمادگیشو داره دیگه پوشکشو کامل بگیرم یا نه

تابستون که بود تو حیاط بدون پوشک گذاشتمش و گفتم میاد داخل خونه پوشکش میکنم ولی هر بار چک میکنم تا جیش داشت میبرمش دستشویی

ولی انگار خیلی علاقه نداشت از اینکه هی بهش بگم جیش داری یا نه و منم نمیخواستم با زور و اعصاب خوردی پیش بریم واسه همین تا الان طول کشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من دوسالگی در عرض فقط دوروز یاد گرفت حتی ی بارم روی فرش یا مبل یا هرجایی جیش نکرد قربونش برم خیلی خشونت به خرج دادم براش از ترسش سریع یاد گرفت ولی پسر خواهرم دوسال و نیمه هنوزم جیش میکنه خونه

زمستون میگن از پوشک نگیرید چون سرده بچه سردیش میشه همش جیش میکنه

دیگه مجبورم باردارم و تا بهار و تابستون ممکنه برام سخت بشه.ولی از یه لحاظم خوبه که تا خیس کرد میشورم چ رو شوفاژ خشک میکنم شلواراشو

دختر من دوسالگی در عرض فقط دوروز یاد گرفت حتی ی بارم روی فرش یا مبل یا هرجایی جیش نکرد قربونش برم خی ...

چه خوب😍پسر من جیش رو هم بتونه پی وی رو امیدی ندارم.کمرم شکست امشب انقد بردم برای پی پی و آخر دست خالی برگشتیم