2777
2789
عنوان

کیک مثلا اسفنجی👀

1571 بازدید | 80 پست

نمیدونم چرا هرچی کیک درس میکنم با دستورای اینترنت

بازم کیک حالت اسفنجی نداره و انگار خمیره

ی جوریه

شما نکته ی خاصی هست بهم بگین

فر برقی از قبل گرم میکنم با دمای ۱۸۰. درجه ک رفت بالا

کیک میزارم توش(تقریبا ی ربعی میشه)

نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان میکنم میبنم پخته

اما چ پختنی 

توش خمیره👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دستور کیک اسفنجی اشپزخانه کوچک من پیش برو عالی میشه تو اپارات سرچ کن فیلمش میاد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

با چه درجه ای میپزیش چون باید درجه رو کم کنی بعد که می‌زاری توی فر

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

با 180درجه باید گرم بشه ولی وقتی کیک رو می‌زاری داخل فر باید کمش کنی بزاری روی130درجه

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

سفیده و زردتو جدا بزن خیلیم بزن

با توجه به قطر قالبت موادو انتخاب کن

پودر قند بزن نه شکر

آبجوش یادت نره بریزی

من کیکام عالی میشه رمزشم ایناس ک گفتم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

کیک های اسفنجی من برا تولد دخترم البته قبل کاور خامه