2777
2789
عنوان

ساسسسسسس

141 بازدید | 16 پست

من امشب داشتم دختر پونزده روزمو شیر میدادم یهو دیدم یه ساس تو پتوشه

سریع گرفتمش و شوهرمو صدا کردم

اون باورش نمیشد ساسه ولی من چون چند وقت بود یه چیزی پاهامو میگزید مرتب شک برده بودم به ساس که امشب با دیدنش مطمئن شدم

سریع رو تختیمو تو اب و وایتکس خیس کردم تو ماشین با در بسته بمونه تا صبح ماشینو روشن کنم

تشک خوشخواب تخت رو دادم بالا گشتم دوتا دونه ساس دیگه تو درز تشک فقط پیدا کردیم و گرفتیمشون و نوار دور تا دور خوشخواب رو اب وایتکس رفیق پاشیدم و رو زیری تخت هم پاشیدم زیر تختم پاشیدم

حالا به نظرتون سرنوشت ما چی میشه🫠

ممکنه همین سه تا بوده باشن دیگه نباشن

چون یه مدت کوتاه متوجه گزش ها شدم.

دخترمم تا حالا نگزیدن چیزی ندیدم

ریه بچه خراب نشه با این همه وایتکس   

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه خبر خوبی نیست

خونه مادربزرگ من افتاد قدیمی هم نبود خونشون ببین هررررررکاری کردن نشد، سم پاش اومد قرنطینه کردن،... آخرش خونه رو با تمام وسایلش فروختن یه ساک لباس گرفتن رفتن خونه جدید... 

وای خدای من اگه مبل دارید بزارید ی جایی روشم بکشید 

که خراب نشه سه چهار ماه چون برن داخل مبلا کارتون ساختس 

سم بگیرید سم پاشی کنید کلا چندروز خونه نباشید 

خونه مامانم افتاده بود داداشم از خدمت آورده بود یکسال 

کشید تا بمیرننن 

زودتر سم پاشی کنید تا زیاد نشدن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!