2777
2789

چندخریدی

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟بنظرم طبیعی بدن چاق بشه خیلی بهتره تا بااینا .واقعا ظلم به صفرا و کبد.

گول پودر و ... رو نخور من بدبخت سر لاغریم کلی پودر خوردم ازینا ولی فقط باعث شد صفرامو از دست بدم .بله ۱۰ کیلوهم چاق شدن ولی حیففففف که باز برگشتم خونه اول بااین تفاوت که صفرایی ندارم.

فقط بدن طبیعی باید چاق بشه

عزیزم گین اپ و کینگ فت تضمیمی دارم گلم اشتهاتو باز میکنه و چاقت میکنه راضی نبودی بعد دو روز پس میگیرم

جنسینگ مضره

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750