2777
2789

دردش قابل تحمله

در حد دو سه دقیقه

مثل دلپیچه پریودی

فقط قبلش شیاف بذار

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندماه میش انجام دادم اصفهان ۴۶۰تومن بدون بیهوشی 

اصلا درد نداره یه ذره فقط موقع تزریق اونم اگر لوله ها بسته باشن  درد داره اونم  نشانه اینه که باز شدن همین اگر باز نشده باشنم که دردی نداره 

اصلا ترسناک نیست زود برو انجام بده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

عزیزمممم من یک ماه پیش انجام دادم کلا رو هم رفته دردش یک دقیقه هم نشد ..فقط مایع رو میفرستن داخل انگار داخل شکمت ی چیزی پخش میشه .من خییییلی میترسیدم بیهوشی نرفتم واسه پنج دیقه بیهوشی بری ن فقط عادی برو باور کن خیلی راحته .

هزینه عکس رنگی ۷۰۰ .

هزینه آزمایش بارداری ۸۲

هزینه دارو ها ۱۲۰ 

هرینه بیهوشی ۴۱۰ تومن 

اینا آزاد بودن ک گفتم 

من شیراز انجام دادم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

حدود صد تومن دارو وسایلی که میخری میشه

شایدم کمتر.

خود عکس هم با بیمه تامین اجتماعی برا من ۴۵۰شد یا شایدم۳۵۰.

درد قابل تحمله.فقط عضلاتت رو‌شل کن و نترس.هر چی منقبض باشی دردناک میشه.

یه ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک سدیم بذار.و یه ربع قبلشم ژلوفن بخور.

اول دهنه رحم رو پیدا میکنن.بعد نوبت به تزریق ماده حاجب میرسه .وقتی اون‌تزریق بشع دردی مشابه به پریود داره

وای خدا خیرت بده دلمو آروم کردی

خواهش عزیزم من تجربه دوبار عکس رو دارم نگران نباش بهت دارو مسکن میدن 

ان شاءالله به سلامتی انجام بدی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.