2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😐

153 بازدید | 9 پست

یه شاگرد دارم ۷جلسه باهاش ریاضی کار کردم .جلسات اول خوب بود ولی الان هرچی میگم نمی‌فهمه خیلی اشتباه می‌نویسه اصلا انگار مغزش دیگه نمی‌کشه . وای چیکار کنم باهاش . امروز هم خوابش میومد . البته مریض هم هست .ریه هاش مشکل داره .خیلی ناراحتم . شنبه هم امتحان داره 😐و اینکه تو مدرسه غیر انتفاعی هست سوالات خیلی خیلی سطح بالا بهش میدن .واقعا نمی‌دونم میخاد چطور بده🥲میترسم بره بیفته تو اون درس .

در ضمن من فقط برای ریاضیش میرم خیلی عصابم بهم میزیزه. یک نفر دیگه هم بیاد برای علوم 😐 زبان 😐عربی😐و...

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خانوادش بگو این ساعتی یه بار برمیگرده تنطیمات کارخانه دیگه بعد این درسش نمیدم

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA
به خانوادش بگو این ساعتی یه بار برمیگرده تنطیمات کارخانه دیگه بعد این درسش نمیدم

تموم شد دیگه ترم اول . پولم رو بدن. دیگه نمیرم . خودم از عصاب افتادم ‌.

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
مشکلات بلوغ هست...کشش ذهنی هم هست...شما تلاش خودت رو کردی...اما اگ نتیجه نگیره خانوادش میندازن تقصیر ...

فکر کنم تو این یکی درس هاش هم نتیجه نگیره .خیلی هم با خطه .تو خوندن نوشتن هم مشکل داره 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
فکر کنم تو این یکی درس هاش هم نتیجه نگیره .خیلی هم با خطه .تو خوندن نوشتن هم مشکل داره 

مشکل ریشه ای هست...به خانوادش صادقانه بگو...من همیشه به مادرشاگرد هام میگم از گل رز توقع نداشته باشید عطر گل نرگس بده...انسان ها منحصر به فردن...شاید درسش خوب نباشه...اما قطعا در مهارت دیگری موفق هست