bastanizemestooni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 24 عنوان ابزارفروشی 277 بازدید | 3 پست خانوما میدونید ابزار فروشی چقد درامد داره تو شهر کوچیک؟ابزارفروشی ک مثلا دریل و اینا داره 1401/10/15 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستارضایی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 117 نامزد من کارش ابزاره برای کسی که تو بازار ابزاره و سرمایش زیاده خیلیییی خوبه درامدش مثلا ۳۰۰ میلیون ماهانه اما کسی که سرمایش کمه و مغازش جای کم تردده تقریبا ۱۰ تا ۱۵ تومن خیلی بستگی به سرمایه و جای مغازه داره
bastanizemestooni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 24 نامزد من کارش ابزاره برای کسی که تو بازار ابزاره و سرمایش زیاده خیلیییی خوبه درامدش مثلا ۳۰۰ ... عزیزم منظورت از بازار ابزار چیه؟منظور من مثلا شهرستانه نه خیلی جای پرته نه خیلی معروفه
تانلا عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 129 نامزد من کارش ابزاره برای کسی که تو بازار ابزاره و سرمایش زیاده خیلیییی خوبه درامدش مثلا ۳۰۰ ... سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟سرمایه زیاد منظورتون چقده؟با دومیلیارد برای شروع خوبه؟از کجا بفهمیم که کجا شهر بزنیم؟میشه راهنمایی کنین ممنونم