2777
2789

من زدم چشمت روز بد نبینه هم اومدم و تا یه هفته جوری خشک شد ک زخم شد تازه بعدش فهمیدم باردارم 😵

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیافشو نخر کثیف کاری هم می‌کنه

گیاهشو از عطاری بگیر و بزار بچوشه بعد بریز با سرنجی چیزی داخل پاهاتو بزار ب دیوار و بریز و تا چند دقیقه پاهات بالا بشه این ن کثیف کاری داره ن چیزی تاثیرشم خیلی بهتره 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
تورو خدا یعنی نگیرم آخه زنداداشم قرار بود برام بگیره

من چند بار تاحالا استفاده کردم اون تو به میشه و شکل ظاهری قشنگی هم نداره له شدش 

و اینکه نیم ساعته باید درشبیاری ک آخر کامل در نمیاد 

من چون کامل تخلیه نشد کلا بسته شدم از تنگی و هی خشک شدخارش وحشتناکی گرفتم ک یه پماد مصرف کردم تا خوب شدم

شیافشو نخر کثیف کاری هم می‌کنه گیاهشو از عطاری بگیر و بزار بچوشه بعد بریز با سرنجی چیزی داخل پاهاتو ...

چرا زخمت کرد ترسوندی منو ... زنداداشم میگفت برای عفونت رحم خوبه ...منم موندم بگیرم یا نه

چرا زخمت کرد ترسوندی منو ... زنداداشم میگفت برای عفونت رحم خوبه ...منم موندم بگیرم یا نه

خوب عزیزم خشک شد رحمم انقد ک تنگ شد خشک شد و زخم شد از خشکی 

میگم گیاهشو‌بگیر من گیاهشو گرفتم برا عفونت خیلی بهتره از شیاف حتما بشور و با آب کم بزار بجوشه جوری ک آبش اندازه یه سرنج بشه دیگه

خوب عزیزم خشک شد رحمم انقد ک تنگ شد خشک شد و زخم شد از خشکی  میگم گیاهشو‌بگیر من گیاهشو گرفتم ...

الان به زن داداشم پیام دادم فعلا نگیره یه قوطی بود توش چهل تا قرص ماریانا بودش قیمتشم ۲۰۰ توپان بودش گفتم نگیره

بچه ها من الان شیش روزه شیاف زدم داغون شدم برای گرمی رحم زدم وای کلااااا هم رفته و خشکککک سوزش و درد داره بیچارم می‌کنه جوری هم رفت ک نتونستم درش بیارم الان شیش روزه اون توعه و من دارم داغون میشم چ راهکاری دارین.جوشوندشو ک بزاری ترشحاتتو حس می‌کنی بعد اینکه پاک شدی بریز

1401/08/03 | (تاپیکشم زده بودم 😂شیافشو راحت نمیتونی در بیاری له میشه )
الان به زن داداشم پیام دادم فعلا نگیره یه قوطی بود توش چهل تا قرص ماریانا بودش قیمتشم ۲۰۰ توپان بودش ...

چ خبره خواهر ۴۰تا بگیری 

حدااقل دونه ای بخر ک اگر خواستی و اذیتت نکرد بخری .گیاهش عاللیههه 

اینم شیاف ماریانا استفاده کرده؟؟؟

موضوع تاپیک قبلی خودمه 😂

من چند بار شیاف و چندددبار جوشونده استفاده کردم عزیزم 

اره کاش یدونه ای بود همون گیاهیشو بگیرم

هست دونه ای ۶تومن بود قبلا عزیزم دونه ای بخر عطاری ها هم گیاهشو دارن هم شیاف