2777
2789
عنوان

کمیته‌ی ازدواج..✨️❗️

324 بازدید | 12 پست

همه میدونیم که حاجت رو فقط خدا میده..

در قدم بعدی اهل بیت و شهدا میتونن واسطه بشن واسمون (در دین اسلام متوسل شدن هیچ اشکالی نداره و اگه مخالفی احتمالا دینتون فرق میکنه😊😉)

🩷شهید علی حاتمی🩷.. کرامات زیادی از این شهید گفته شده برای ازدواج و معمولا هرکس نذر کنه و ایشون رو واسطه قرار بده ان شاالله به حاجت ازدواجش میرسه.. میتونین سرچ کنین🩵

در نهایت امیدوارم برای هرکسی که این تاپیک رو میخونه بهترین‌ها پیش بیاد💚

✨️💛

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله حاجت رواشی.جز شهدای دفاع مقدسه یا شهدای زمان شاه.؟یا شهدای محافظ حرم.؟

الان رفتم چک کردم.. 

۱۶ دی سال ۱۳۵۹ به شهادت رسیدن.. 

فردا سالروز شهادتشونه🥹🥹🥹🥹

لطفا دعا کن واسه من ایشون رو هم واسطه بگیر انشالله بخت خیلی خوب نصیبم بشه

ان شاالله امیدوارم خیلی زود تاپیک خوشحالیت رو بزنی.. فردا سالروز شهادتشون هستش.. اگه وقت داشتی بهشون صلوات هدیه کن❤️

الان رفتم چک کردم..  ۱۶ دی سال ۱۳۵۹ به شهادت رسیدن..  فردا سالروز شهادتشونه🥹🥹🥹🥹

🥺🥺🥺🥹🥹🥹آی خدایااااا...شهدا عند ربهم یرزقونن انشاءالله شماوبقیه ومن حاجت روا شیم بواسطه روی مبارک شهدا

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

چه نذری بکنیم میشه لطفا بیشتر توضیحات بدین و راهنمایی کنید ممنون میشم از لطفتون و محبتتون 

خودم تجربه نداشتم اما دوستان انگار ۱۰۰۰ صلوات (یاهر تعدادی) هدیه کردن بهشون.. نذر صلوات کلا خیلی خوبه

یا مثلا نذر کنین واسشون چند بار سوره‌ی یس بخونین 

یا حتی میشه به ایتام و نیازمندها کمک کرد و به نیت شادی روح شهدا باشه.. هرکدوم که خودتون راحت‌تر هستین

ان شاالله که نتیجه‌ی مورد نظر حاصل بشه😍🥰

🥺🥺🥺🥹🥹🥹آی خدایااااا...شهدا عند ربهم یرزقونن انشاءالله شماوبقیه ومن حاجت روا شیم بواسطه روی مبار ...

خدا سلامتی بده بهتون و زندگیتون شیرین💛 خیلی ممنونم که به شهادتشون اشاره کردین و باعث خیر شدین.. ان شاالله اینو به فا ل نیک میگیریم و صلوات هدیه میکنیم بهشون🥰💛

خدا سلامتی بده بهتون و زندگیتون شیرین💛 خیلی ممنونم که به شهادتشون اشاره کردین و باعث خیر شدین.. ان ...

خیلی متشکرم همچنین شماخواهرعزیزم.من ازشماممنونم ک مارو دعوت کردین ب این ی گوشه از بهشت.من باکمال میلللللللللللم شرکت میکنم دراین صلوات ان شاءالله هزاربرابر انرژی مثبتش برگرده ب زندگیتون

خیلی متشکرم همچنین شماخواهرعزیزم.من ازشماممنونم ک مارو دعوت کردین ب این ی گوشه از بهشت.من باکمال میل ...

دورت بگردم ممنونم از لطفتون.. دعوت کار خوده شهداست🤭💜

خیلی خوشحالم که باهاتون اشنا شدم و ان شاالله بازم افتخار داشته باشم هم‌کلام بشم باهاتون

دورت بگردم ممنونم از لطفتون.. دعوت کار خوده شهداست🤭💜 خیلی خوشحالم که باهاتون اشنا شدم و ان شاالله ...

خدانکنهههه بانوجان زنده باشین ان شاءالله.نفرمایید نازارجان همکلامیه باشما باعث افتخاربندس نازارگیان