2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وزن که کم کردم باردار شدم کاهش وزن خیلی موثره

چن کیلو بودین و چن کیلو شدین؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

عزیزم منم دارم تنبلی دارم کارهای می کنم تا باردتر بشم اول عادتت تنظیم کن حتما پیاده روی هرروز داشته باش گرمی بخورپیاز درمانی کن لاغر کن خودت ویتامین بخور ای دی سی بی اسید فولیک قرص متفورمین ودوفاستون بخور پیاده روی پیاده روی حتما لبنیات حذف کن گزنه رازیانه مریم گلی زعفرون دارچین زنجبیل بومادران رزماری سیاه دانه خرما عسل بخور ایشالله سردوماه نکشیده ابستن می شی موز یادت نره 

عزیزم منم تنبلی دارم پلاستیک دور شکم کمرم می بندم تند تند پیاده روی می کنم الان اتفاقا رفتم حموم بای ...

بارداری؟ چن وقتتونه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
عزیزم منم دارم تنبلی دارم کارهای می کنم تا باردتر بشم اول عادتت تنظیم کن حتما پیاده روی هرروز داشته ...

من عادتم منظمه همش ۲۹ روزس قرص دوفاستون کی باید بخورم ومتفورمین کی میتونی کی میشه برام توضیح بدی من برا بچه دوم اقدامم بچه اولم چهار سالشه 😔