فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان حس شیشمی💔 87 بازدید | 15 پست کسی هست؟؟میتونی بگی کی و چجوری ازدواج میکنم🙄☹️ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/10/15 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beeeee عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1619 R دوسم داره؟ تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است.. تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بنظرم حس شیشم و اینا مسخرس... ولی میخای حدس بزنم😶 بزن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 راجب چجوری نظری ندارم... ولی حسم بهم میگه 2 تا 3 سال اینده میتونی اسموو حدس بزنی ؟؟یا دو حرف اولشو؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 راجب چجوری نظری ندارم... ولی حسم بهم میگه 2 تا 3 سال اینده اسم خودم منظورمه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بنظرم حرف اول اسمت میتونه یکی ازین 3 تا باسه... ر یا ف یا ز نه.. حرف دوم اسمم ف داره خب میشه بگی ب نظرت برم ب اونی ک تو ذهنمه ابراز علاقه کنم و حقیقتو بگم؟؟!!!! مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بنظرم حرف اول اسمت میتونه یکی ازین 3 تا باسه... ر یا ف یا ز اگه اینکارو کنم منو میپذیره؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mmbd عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 535 نه.. حرف دوم اسمم ف داره خب میشه بگی ب نظرت برم ب اونی ک تو ذهنمه ابراز علاقه کنم و حقیقتو بگم؟؟!!!! اگر ظرفیت شنیدن جواب رد رو داری بگو.... و اگر طرفت ادم با شخصیتی هس
mmbd عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 535 اگه اینکارو کنم منو میپذیره؟ نمیدونم جرا ولی یه حسی بهم میگه تا حدودی مغرور هست.... حتی اگر نظرش راجبت مثبت باشه هم همون لحظه بهت نمیگه.... چند وقت بعدش جواب مثبت رو بهت میده....
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نمیدونم جرا گلی یه حسی بهم میگه تا حدودی مغرور هست.... حتی اگر نظرش راجبت مثبت باشه هم همون لحظه بهت ... عکسشو بذارم؟چند سالته شما؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mmbd عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 535 عکسشو بذارم؟ چند سالته شما؟ نه عکسشو نزار چون بغیر از منو تو کس دیگه ای داخل تاپیک نیست... منم 20
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نه عکسشو نزار چون بغیر از منو تو کس دیگه ای داخل تاپیک نیست... منم 20 پس تاپیک میزنم تگت میکنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)